Hej och välkomna!

Åh, nu har jag tagit mitt pick och pack, stuckit från devote och landat här på blogg.se

Jag är glad på mig själv, som äntligen tog steget och valde en lite mer fri sida, där man kan pilla bäst man vill med HTML-koderna i mallarna. Devote är dessutom väldigt modeinriktat, och Shecity främjas väldigt mycket. Hon är jätteduktig, men det blir tråkigt, för hon har ändå typ 50 000 besökare i veckan, så då tycker jag att man kan försöka få någon ny bloggare att träda fram.

Vem är då jag?
Jo, jag är lilla Sanna från Lerum, som är ihop med världens finaste pojkvän. Jag är Sanna som önskar mig en systemkamera på min 18-årsdag, för jag vill inte få röda ögon på mina kort längre, och jag vill så gärna lära mig att ta kort. Jag har bloggat riktigt ordentligt på devote sedan i våras, närmare bestämt sedan den första april. Innan dess bloggade jag halvt om halvt här på blogg.se och på blogspot. Har flyttat runt en hel del, med andra ord!
Jag är Sanna som älskar HTML-koder och att sitta vid Photoshop.
Men inte bara det! Jag älskar att skriva också, och jag skriver för att det är himla roligt! Jag älskar skolan, jag älskar mode och skönhet. Eller egentligen vill jag inte kalla det mode, för jag gillar stil, inte trender och mode. Jag är såklart helt shoppinggalen.
Dessutom är jag en av min kommuns Luciakandidater denna vinter, så jag har mycket för mig nu i höst.
Jag ska åka till USA nästa lördag (25:e oktober), till New York och sedan till mina plastfarföräldrar Gullan och Rolf som har hur i Charleston, SC. Det blir mycket shopping och jag har sparat massor med pengar, så att jag kan få leka "Manhattans Elite" i en vecka.

Lala


Här kommer dagens bild, undra vad det kan vara i Nellypaketet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0