Pappa försöker bloggcoacha mig

Igårkväll var en mysig kväll - jag, pappa och hans sambo satt vid matbordet och drack julmust (de drack öl i och för sig...) och åt skumtomtar och bara pratade om allt. De är väldigt fascinerade över min blogg, och vill att jag ska bli nästa blondinbella, helt seriöst. Om jag skulle bli lika känd som hon är, så skulle jag i alla fall inte vilja bli det på samma sätt som hon har blivit det. När man kollar tillbaka i arkivet så handlar ju det mesta om fester och alkohol trots att hon är minderårig. Visst, det är jätteroligt och intressant att läsa om sånt, och många gör det för att de stör sig på det, men samtidigt - jag skulle aldrig kunna utstå all den negativa kritik hon får dagligen.
Jag tycker att jag står för mina åsikter här i bloggen. Men jag känner att det får finnas en gräns. Ibland väljer jag bort att säga precis vad jag tycker för att jag inte vill få en känga i ansiktet. För det gör ont, det gör det. Oavsett om man vill bry sig eller inte så sticker det som en kniv i hjärtat. Ibland när detta har hänt kan jag inte ens sova, och måste sitta uppe och vänta på responsen, och få alla sparkar i magen.

Nej, om jag skulle bli en ny blondinbella (okej, man är ju inte nya blondinbella om man inte beter sig som henne, och blir känd på samma sätt som hon  har blivit) så skulle jag vilja bli det för att folk tycker om min blogg. Men samtidigt vill jag inte bara skriva om massa mode och smink och sådant. Jag vill ju kunna ventilera känslor och tankar också. En fotoblogg hade ju passat mig utmärkt - om jag hade haft en bra kamera.

Pappa tycker att jag ska satsa på det där med fotoblogg. Javisst - köper du min kamera då eller? Haha.
Men vi får se vad framtiden bestämmer för mig. Jag tycker i alla fall att bloggandet är ett roligt intresse, en hobby. Och jag älskar att få respons och att se att människor faktiskt läser min blogg. Det är jätteroligt!

Kommentarer
Postat av: linnea

lööööööööööve your blogg!!!

2008-12-20 @ 12:11:34
Postat av: Cassandra

Älskar din blogg! Har saknat den juh.

Men jag fattar vad du menar..

Du vet det där med datorn.. ? Jag tar det som täcken på att jag ska fortsätta blogga. Liksom, det är magiskt på något crazy sätt.. :)

2008-12-21 @ 10:37:17
URL: http://cassandraj.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0