Mina nyårstips

PhotobucketEtt stativ till kameran:
Hur kul är det att du var den enda på tjejmiddagen som hade med dig din kamera? Slash alla tyckte att du skulle ta kort, och du kom inte med på något kort alls. Inte roligt alls. Jag är linslus, så det är därför jag tycker detta. Så antingen - ta med dig ditt stativ, eller så ber du andra ta kort på dig. Du kan ju även köra på självutlösaren och ställa kameran i bokhyllan eller något. Men stativ är nog roligast och bäst, då kan du och dina kompisar posa järnet framför kameran. Det lär hända oss ikväll.

PhotobucketTa hand om dig själv:
Idag är dagen då vi ska måla naglarna, locka håret, sminka oss och göra oss i ordning i timmar. Gör allt du kan komma på - inpackningar, ansiktsmasker, återfuktning... You name it! Allt för att du ska känna dig så fräsch som möjligt. Och sätt på dig snygga underkläder - alla kan vi väl enas om att man känner sig snyggare om man är snygg under? Oavsett vad kvällen har att erbjuda!

PhotobucketEtt par extra skor:
Ja, klart man vill vara snygg på nyår. Men det blir skitjobbigt att gå runt i 13 centimetare hela kvällen. Jag ska ta med mig ett par andra skor.
När din värdinna för festen dessutom bor mitt ute i ingenstans, och ni lär bli tvungna att gå en del för att komma till efterfesten - ja, då är det inte så kul att gå där med dina höga skor.

PhotobucketAlkoholen:
Nyår - största partyt på året, inte sant? Vill du då 1. inte minnas det alls 2. se helt däckad och ofräsch ut på alla kort som kommer upp på Facebook dagen efter? Nej, jag ska satsa på att inte bli för full. Det är inte roligt, när jag tänker efter. Roligt också om man inser dagen efter att någon annan snodde ens mobil, pengar och kamera. Åh nej, wont happen to me.


PhotobucketNyårslöften:
Jätteroligt att prata om vid matbordet. Men det lättaste är att man gör nyårslöften som innebär att man ska göra något, inte nyårslöften som innebär att man inte ska göra något. Istället för att säga "jag ska sluta äta godis, onyttigt etc." säg "jag ska äta nyttigare". Inte är svårt att leva upp till då hjärnan inte kan definiera ordet inte.

PhotobucketBidra och respektera:
Bidra till att det bli roligt, ha respekt för de som ordnar fester. Det ligger på ditt ansvar att inte bli så full så att du spyr ner hela ägarens orientaliska matta. Mycket viktig punkt tycker jag. Om du själv visar dig mogen och hjälper till, då kommer nyårsafton bli mycket bättre!

PhotobucketRaketproblem:
Alla vet vad raketer kan göra, titta bara på animationsgubben till vänster liksom. Jag tror att jag ska hålla mig ifrån raketer i år, jag klarar mig utan att elda på några själv. Jag kan stå och titta på alla andra som skjuter, och som vet vad de sysslar med. Dessutom lär hela mitt sällskap (hela kommunens ungdomar) ha druckit alkohol, och jag tycker inte alls att alkohol hör ihop med raketer!

Kommentarer
Postat av: Fina

bra tips!!

2008-12-31 @ 14:24:50
URL: http://www.metrobloggen.se/fina
Postat av: Carita

kamera-stativ & nyårslöften <3

fick två stativ i julklapp, så de ska användas flitigt idag. hihi ^^ puss!

2008-12-31 @ 14:39:58
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Göteborgsflikka

TAck ;I)

2008-12-31 @ 15:37:22
URL: http://goteborgsflikka.webblogg.se/
Postat av: Beth

Gott nytt!

2008-12-31 @ 15:37:38
URL: http://bettebett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0