Förstasidan i GP

Har ni sett GP:s förstasida idag? Den ser ut såhär:



Så fort jag läste det förstod jag att det var bloggen SAMANDERSSON det handlade om, och jag klickade mig snabbt in på denna blogg för att läsa, eller för att se om den var nedlagd. Men inte då - han fortsätter. Ska jag vara ärlig tycker jag det är ganska underhållande. Jag bodde själv i en annan del av Göteborg, eller utanför Göteborg när jag var yngre. Många av tjejerna/killarna där kan dyka upp i bloggen, eller deras vänner. Och på grund av Facebook så vet man ju ungefär vilka alla är.
Men jag förstår att det är jobbigt för dem som denne 19-årige kille skriver om. Jag hade själv inte velat bli kallad Hängmagen eller något liknande.
Jag undrar dock om det kommer bli något åtal. Det blev ju inte ens åtal mot Blondinbella när hon hängde ut en man som psykiskt sjuk, och svenska folket är ju som gamar på henne - försöker verkligen hitta varenda fel hon gör och sätta dit henne för det. Mannen hade trots allt skrivit ett hotfullt och snuskigt brev till henne...
Aja, tillbaka till Sam's blogg:
1. Tror ni att bloggen läggs ner?
2. Tror ni att det blir åtal?


Kommentarer
Postat av: Jenny

tycker precis som du att bloggen är rätt underhållande faktiskt ;) & jag tror varken bloggen kommer läggas ner eller att det kommer väckas åtal, läggs bloggen ner tror jag han kmr starta den igen fast på ett annat domän bara! dessutom heter han sam på riktigt också ;)

2008-12-18 @ 12:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0