Äntligen hemma

Jag har varit igång sedan sex imorse. Det är tur att vår chaufför, Christer, är en sådan muntergök, annars hade jag dött av utmattning. Istället dog jag av skratt.
Aja, vi har varit på 10 ställen och lussat idag, det första lussandet ägde rum klockan 06.45 imorse. Det var hemskt, men man fick tänka positiva tankar. Jag har jätteproblem med min hals, ni vet så att det känns torrt och man bara måste hosta.
Vi var även på äldreboende och på ett vårdhem (handikappade på olika sätt). Och jag kan berätta för er att det var fantastiskt. De uppskattade det jättemycket och kom fram efteråt. De sjöng med och var jätteroliga, annat än sura gubbar på elföretag i industriområdet...

Vi åt en god lunch på Aludden alla tjejerna, och sedan fick vi ett rum på deras övervåning där vi bara satt och slappade i ett par timmar innan de två sista lussningnarna (haha va?) skulle äga rum. En på Guide revisionsbyrå eller något... Och ett lussande på Ica Kvantum. Det var helt katastrofalt och pinsamt. Vi gick där bland alla hyllor och alla pekade och skrattade. Haha, det var helt otroligt kul och pinsamt.

Det roligaste under hela morgonen var under tredje uppträdandet när vi bara bröt ihop alla och började skratta för att Bella sjöng för högt, och det gjorde att resten inte kunde komma in i sin ton. Isabel har dessutom det sjukaste skrattet som man bara dras med i.
Lite tråkigt bara att vi ska ut ikväll igen... så man missar Idol. Supertråkigt verkligen! (Tyvärr har jag inga bilder, btw)
Ja, nu måste jag gå och lägga mig för jag är helt slut!

Kommentarer
Postat av: emma

tack snälla den blev så fin =)

2008-12-12 @ 20:25:42
URL: http://mytrip.blogg.se/
Postat av: emma

det va grymt bra text på kommentarsidan me, fasen va nljd jag e tack tack tack

2008-12-12 @ 21:00:04
URL: http://mytrip.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0