Gratis ikoner för sociala medierREGLER FÖR DESSA IKONER:
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner om du gör en betaldesign för någon annan, oavsett om du länkar eller ej.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner om du gör en gratisdesign för någon annan, men där det står att du, och endast du har gjort designen.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner i nedladdningsbara gratisdesigner, oavsett om du länkar eller ej.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner i designauktioner, oavsett om du länkar eller ej.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner i en designutlottning där det står att du, och endast du har gjort designen.

Kort och gott; dessa ikoner är för privat bruk, de får inte användas i ett kommersiellt syfte där någon tjänar pengar. Med det sagt vill jag också förtydliga att det inte krävs några länkar om du som privatperson använder dessa ikoner. Då är det no strings attached.

Om jag mot förmodan hittar en blogg/bloggare som brutit mot reglerna ovan följer mina vanliga åtgärder; jag varnar med en kommentar, jag anmäler till blogg.se och om det är nödvändigt polisanmäler jag.

Kommentarer:

1 Emma:

skriven

Hej, jag undrar om man får använda sig av dom där ikonerna fast man har temat ''Fashion'' det är ett standard tema på blogg.se :) Eller måste man använda sig av dina designer för att få låna dom? Super snygga var dom iallafall!! Kram :)

Svar: Åh det spelar ingen roll, du får använda dem när du vill :)
sannas rum

2 i s a b e l l a:

skriven

Hej, vet inte om du kikar in här ibland eller svarar på kommentarer men tänkte bara kolla med dig vilket typsnitt du har på texten där det står "paketet innehåller 12 stycken.."? :)

Kommentera här: