Boka blogg.se SynasSanna tipsar:
När du bokar en blogg.se Synas kan det vara bra att kolla på Användarvillkoren först; det är oftast ingen idé att ens försöka boka en Synas som bryter mot dem (även om vissa verkar gå igenom trots att de helt uppenbart bryter mot villkoren...). Det är givetvis smart att välja ett inlägg som är så marknadsförande och intresseväckande som möjligt, likadant med bilden du väljer. De flesta väljer inlägg om inköp, smink, hår, resor etc. vilket är bra, enligt mig. Det väcker intresset! Och tänk på att välja de finaste bilderna också, då dras blicken till din Synas-annons och folk klickar in.

Önska inlägg !

Nu låter jag er önska inlägg ! Det är bara att lämna en kommentar här med vad du vill lära dig så ska jag göra videos på löpande band sen, hehe . Nej, men jag behöver inspiration, jag minns knappt vad jag har gjort för videos under dessa 4 år, så jag skulle behöva era tips !

Eller finns det något annat ni önskar ? Kanske en annan design ? Har ni tips för navigeringen eller något liknande ? Har ni svårt att hitta och vad kan jag göra åt det ? Ni får hemskt gärna tipsa mig !

Och glöm inte att följa bloggen via bloglovin' så att ni hänger med på alla nya tips !

Lägg till ett eget typsnitt i rubriken ( vilket som helst )http://cufon.shoqolate.com/generate/


Klistra in följande precis under < head >


Detta är en gammal film !
Istället för att ladda upp via Fuskbugg så går ni in på denna tumblr-sida och laddar upp filerna . Jag har redan lagt in cufon-yui.js-filen i koden ovan så den behöver ni varken ladda ner eller ladda upp .
Filmen och texten i länken kan vara olika; jag har tyvärr inte haft möjlighet att spela in en ny film, utan använder min gamla . Men detta ska alltså fungera igen, jag har själv provat .