Bakgrund bakom tid, kommentarer, permalink & trackbacks



Stilmallskod:


Kodmallskod:


Skriftlig förklaring av kodmallskoden:
Du ska alltså lägga den som följande
<div class="entrymeta-background">{{ entry.date }} {{ entry.time }} <a href="{{ entry.url }}#comment">Kommentarer ({{ entry.comment_count }})</a> {% for category in entry.categories %}<a href="{{ category.link }}">{{ category.name }}</a>, {% endfor %}</div>

Kommentarer:

1 Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland:

skriven

En fråga!
Om jag vill att bakgrunden ska gå en liten bit utanför själva inlägget, så den sticker ut lite på sidan. Hur gör jag då? :)

Svar: Det är samma princip som med rubrikerna vars bakgrund lägger sig utanför. Man pillar med margin och padding under entrybody, entrymeta, h3 och då entrymeta-background (eller om du har döpt om den).
sannas rum

2 Janina Englund:

skriven

när jag försöker så hoppar min meny ner under inläggen hur gör jag då? :(

Svar: Troligtvis missar du en /div-tagg efter koden, prova att lägga till/ta bort /div-taggar och se vad som händer. :)
sannas rum

3 vanja:

skriven

hur gör man om man lagt upp den under rubriken??? :))

Svar: Samma grej? Förutsatt att du har en div-klass som omsluter det.
sannas rum

4 Sofie:

skriven

Hej, tack för en grym blogg!

Jag håller på att göra en ny design och testade att göra det här tipset. Men av någon konstig anledning blir det bara bra på det översta inlägget, på alla andra ligger allt högre upp och flyter ihop med texten i inläggen. Vad gör jag för fel? Tacksam för svar! :) (länk till sidan jag gör designen på: www.photo.blogg.se/design)

Svar: hej! svarar på frågor om personers privata problem på mina fixarfredagar som kommer 1 gång i månaden på min vanliga blogg (sannasrum.se). Håll utkik och se när nästa fixar-fredag är och ställ din fråga där! :)
sannas rum

Kommentera här: