Årsuppdelat arkivPermalink Kategori: Menyn, Nya blogg.se, Övrigt; Taggar: Bloggdesign, arkiv, arkivet, arkivindelning, blogg, blogg.se, bloggtips, flytande, indelning, nya blogg.se, uppdelat, år för sig, årsuppdelat; Kommentarer (7)

Kommentarer:

1 Elsa:

skriven

Hej jag undrar hur man får som en bakgrund bakom tid, kommentarer och kategori. Så som på megapixlar.blogg.se
Sen undrar vad jag har gjort för fel när jag har gjort så att "Kommentera!" är till höger, den har liksom åkt ner en bit också...

Svar: Jag kan göra en video om det inom kort. Kan dock inte se att "kommentera" är till höger, så förstår inte riktigt vad du menar. /:
sannas rum

2 MISS CAPRICORN ♡ :

skriven

Hej Sanna! Jag har ju den gamla menykoden som försvann där det står siffror för hela året och där man själv lägger in nya månader. Denna kod funkar INTE på nya blogg.se. Har nu lagt in denna kod här och den funkar MEN det lägger sig en rad under med 2012 och endast tre månader visas. Hur får man in överiag år och månader med den nya koden? Just nu har jag två 2012.......
Tacksam för hjälp och om du kunde lägga in detta också för oss som hade den gamla koden.
Kram Carola

Svar: Oj vad märkligt ! Med dessa koder visas endast de månader du bloggat, inga andra, man kan tyvärr inte göra på annat sätt med denna kod . Fast att dela upp det som vanligt med vanliga länkar ska fortfarande funka, det är ju ingen speciell kod utan vanliga länkar, så det ska fortfarande fungera om du vill ha det så och inte använda denna koden. Till exempel http://ddaniellaa.blogg.se/ har det så :)
sannas rum

3 Miss Capricorn:

skriven

Okej, förstod lite mera sen när jag knåpade lite men då måste jag länka varje månad i ett helt år för att det ska funka på de månadslänkar som går til andra adresser (du vet, har ju bytt bloggadress x antal ggr) Tack för infon! :)

Svar: Ja precis, det funkar som vilken länk som helst. :)
sannas rum

4 FRIDA:

skriven

Alla månader hamnar som en "lista" inte efter varandra på samma rad :( Varför?

Jag har inte ändrat något i koden och gjort samma som dig i videon!!

Svar: Ta bort display: block; ur detta stycke; .nav a {margin: 0;
display: block;
height: 100%;
color:#000000;
}
sannas rum

5 Daniella:

skriven

Halloj Sanna!
Jag får inte till detta.. jag har försökt hur mycket som helst och jag har provat att ta bort display: block;
Jag märkte dock att man kan klicka på länken även om man inte står på själva texten, alltså måste jag ha haft ett av grundtemana med den effekten som grundmall.. Har du någon aning om hur jag fixar det? Vore JÄTTE tacksam! :)
Bloggen jag gör designen på heter http://ddaniellaa.blogg.se/gratisdesign/ :)

Svar: Du har display: block; under flera stycken, så du får nog söka och prova på lite olika ställen, bla under wrapper after :)
sannas rum

6 Jossa :

skriven

Hej Sanna!

Jag undrar om man göra samma sak med Kategorier osv? Maila mig på : jo.lindqvist@hotmail.com om man kan det :)

7 Jennifer Karlén:

skriven

Hej Sanna! Jag en fråga om du skulle kunna göra en video hur man gör samma sak med kategorierna. Alltså att man först har en rubrik och sedan står kategorierna under på en rad. t.ex:
Foto
ätbart landskap porträtt blommor ljus

Förstår du hur jag menar? Skulle vara jätte tacksam om du gör det eller länkar om du redan gjort det, hittar det inte isf :/ Men tack på förhand!

Svar: Det har jag gjort, kolla under kategorin Menyn :)
sannas rum

Kommentera här: