Liten slidedown

Sanna tipsar:
Att ha ett en ribbon som jag har, eller rundade kanter, eller att den ska vara så bred/lång eller liknande, som ser i princip exakt likadant ut som i tipset behöver du inte ha. Ända sättet för dig att upptäcka och förstå koden är att prova dig fram. Till exempel kan du ha en annan färg på den, du kan ha raka kanter, du kan ha en text istället för en bild, du kan byta typsnitt - du kan göra vad du vill med koden bara du provar dig fram!

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Hej, Jag har en fråga. Hur gör jag om jag vill ha två stycken slidedowns? Skulle vara jättesnällt om du kunde svara snabbt! / Johanna

Svar: Döp den ena till slidedown1 och den andra till två typ. gör på samma sätt men lägg till en tvåa efter varje del i stilmall och kodmall.
sannas rum

2 Felicia:

skriven

Hej Sanna! :) Jag har suttit och försökt och försökt att få så att arkivet ska hamna i en slide down men får det inte till att funka! Har du några tips på hur man skulle kunna göra? Tack för en superbra blogg, dina tips och vidoes är verkligen grymma! :)

Svar: Antingen så kopierar du arkivkoden och lägger in eller så kan du göra vanliga länkar manuellt till varje måndag, fungerar det med :)
sannas rum

3 Felicia:

skriven

förlåt jag som förklarar dåligt, jag hade alltså tänkt att lägga in en länk för varje månad, men dela upp de i spalter årsvis om du förstår vad jag menar? Jag har provat att göra boxar för varje månad och lite annat men det händer inget, allt hamnar på samma "spalt"? hoppas du förstår vad jag menar? :)

Svar: Ja, du har tänkt en bredare slidedown med kolumner då, va?
sannas rum

4 Felicia:

skriven

ja precis :)

Svar: Det har jag inget tips om ännu, men lägger förhoppningsvis upp ett sådant i slutet av månaden när jag har fixat med Google Adsense
sannas rum

Kommentera här: