Vitamin B5



Jag har verkligen kommit in i en hälsokostfas och idag började jag med ytterligare ett kosttillskott, nämligen Vitamin B5. Detta är för att få en finare hy, och jag har på senare tid känt att min hud har börjat gå ner sig lite. Som jag alltid tjatar om så gjorde Roacctuanet (det riktigt starka preparatet som jag gick på när jag hade min ryggacne) att min hud nästan blev immun för allt. Nu har dock min slarvighet och lättja tagit ut sitt och min hy börjar ta stryk av det. Men jag hoppas att Vitamin B5 ska kunna hjälpa mig med detta. Min burk kommer från företaget Hud & Hälsa som har tagit fram denna produkt.

Men vad är det?
Vitamin B5 ska reducera finnar, pormaskar och fet hy. Jag lider främst av de två förstnämnda, fet hy har jag dock inte. Hur kan Vitamin B5 hjälpa till med detta? Jo, det som detta ska göra är att det drar ner kroppens produktion av hudfett, som i huvudsak orsakar skavanker så som pormaskar och finnar. Ibland kan inte hudfettet brytas ned och då försöker det "ta sig ut" via porerna och det är då vi får dessa jobbiga saker i framförallt ansiktet. Denna vitamin hjälper som sagt till att bryta ner hudfettet så att pormaskar och finnar inte ska skapas från början, så att säga.

Hur gör man då?
Jag kommer ta detta varenda dag och förhoppningsvis ger det effekt. Det är vattenlösligt precis som en brustablett med C-vitaminer, så man dricker det helt enkelt. Jag kommer såklart att recensera detta för er; det kan ju vara så att detta verkligen är en "mirakelmedicin", och då tänker inte jag hålla det för mig själv. Jag vet själv hur det är att leva med acne (jag hade ju som sagt det på ryggen under gymnasiet och mådde otroligt dåligt pga det) och att slippa använda en massa smink för att dölja acne m.m. i ansiktet är helt kontraproduktivt, tror jag. Så håll tummarna för att detta verkligen fungerar!

Blir ni nyfikna på detta, eller är det någon som har testat?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag kanske ska testa den, min hy börjar bli lite konstigt på senare år.. HAHA :D

Svar: Ja, men absolut, jag kommer ge ut en rabattkod till denna produkt i min blogg, den kostar 199kr men jag tror det kommer bli ca 10% rabatt, och det är ju lite i alla fall :) Många bäckar små (;
sannas rum

2013-10-28 @ 20:05:27
URL: http://nannna.se/
Postat av: Amanda CL

usch mår så illa av vitamintillskott tyvärr

Svar: Nej men vad synd! Av alla tillskott menar du? Jag kan få ont i magen på morgonen, må lite illa, men det går över fort :) Det kan vara bra att ta dem ihop med mat av olika skäl, just att man blir mindre illamående och att det tas upp snabbare av kroppen!
sannas rum

2013-10-28 @ 20:13:24
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: towe

Tack så hemskt mycket för tipset! Det är det första jag ska köpa i morgon, just för att min pojkvän kämpat med sin acne i flera år nu... han har provat nästan allt men inget har funkat... tusen tack! :)

Svar: Nej men vääänta Towe, jag kommer ge ut en rabattkod i bloggen så att du får rabatt, jag ska kontakta företaget imorgon angående när jag kan lägga ut den :) Kan du vänta ett par dagar tror du? :)
sannas rum

2013-10-28 @ 20:39:54
URL: http://towem.blogg.se
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Har testat och det funkade överhuvudtaget inte alls på mig. Riktigt surt, så jag fortsätter jakten på dom perfekta ansiktsprodukterna.. :/

Svar: Åh vad synd! Jag hoppas att de biter på mig :)
sannas rum

2013-10-28 @ 22:00:18
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hej! Du, jag skulle vilja ha din hjälp. Har du något tips på spel som jag o min vän kan spela? Vore snällt om du kom med förslag så man kan kolla upp lite! ^^ Kram! :)

Svar: Ingen aning, vaddå för spel menar du?
sannas rum

2013-10-28 @ 22:10:47
URL: http://josseish.blogg.se
Postat av: Sissel

Hej, en fråga. Hur ändrar jag min profilbild på en av dina gratis designer? :) Kram

Svar: Du får kolla på filmen jag har gjort om det.
sannas rum

2013-10-29 @ 09:36:20
URL: http://sissla.blogg.se
Postat av: Charlotte Andersson

Vad fiffigt, en sån skulle man kanske införskaffa sig. Jag har inte så mycket finnar men det skulle kanske vara bra för mina pormaskar och sånt. Känns ibland som att huden inte är i riktig balans liksom. Du får skriva sen om den funkade bra för dig :)

Svar: Precis, det är samma med mig, jag har inte mkt finnar (det kommer nån gång ibland om jag är inne i en riktig IBS-period eller stressig period). Men pormaskar vill jag gärna bli av med jag med, så jag hoppas att detta ska hjälpa :)
sannas rum

2013-10-29 @ 10:10:39
URL: http://lottebloggar.blogg.se/
Postat av: Amanda

Lät väldigt intressant :)

2013-10-29 @ 12:19:15
URL: http://Aamandasphotos.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej. Jag har ett annat litet problem nu. hehe. Jag ville liksom göra som små bubblor mellan varje inlägg. Du visade hur man gör i en video. Men så måste det gått snett någonstans eftersom om du gå in på min blogg http://sissla.blogg.se så ser du under varje inlägg där det står typ "kommentera" eller något sånt, så ser det jätte konstigt ut, som du kanske såg. Vet du vad jag har gjort fel. Du kanske inte kn förklara rakt av. Men om du fattade och vet vad jag gjorde fel så ber jag gärna om svar. Tack, Kram <3

Svar: För att göra bubblor så måste du ta bort bakgrunden på content, vilket du inte har gjort. däremot har du förstört det stycket lite i stilmallen då du tagit bort ; men inte hela. Kolla på videon igen så ska det säkert lösa sig.
sannas rum

2013-10-29 @ 14:03:47
Postat av: Martina

Åh! Återkom gärna med vad du tyckte, är lite sugen på att testa också! :*

Svar: Absolut :) jag kommer låta er läsare få rabattkoder för att kunna testa produkten också, jag håller på att kolla när jag kan dela ut dem :) Resultat ser man efter 4-8 veckor, så jag hoppas att det ska ge bra resultat hihi ;D kanske till och med tidigare!
sannas rum

2013-10-29 @ 14:36:53
URL: http://martinalinden.forme.se
Postat av: annasrum.se

Vet inte riktigt vad jag tycker om kosttillskott , har lite blandade känslor inför det. Först får man höra att de är bra med kosttillskott sedan får man höra att det är mindre bra. Jag har själv fått kosttillskott utskrivet på recept men då har det ju varit för att jag har haft en för stor brist av just de vitaminerna i kroppen så att de inte kunde reglas med kosten.

Dock tycker jag att man kan förändra en del genom att se över sina skönhetsrutiner och kolla upp vad ens skönhetsprodukter innehåller. Mycket av det man använder kan försämra ens hy även om produkten utger sig för att förbättra "problem hy". Jag hade en period då jag hade problem med min hy , finnar torr hy och lite allt möjligt som man inte vill ha problem med. Jag började då kolla upp vad mina produkter som jag använde dagligen innehöll och jag blev minst sagt mörkrädd.

Jag bestämde mig där och då att jag skulle sluta använda produkter med en ingrediens lista där jag knappt kunde uttala vad den innehöll. Efter det har min hy inte varit finare. Visst det tog ett tag att se resultat , hyn behöver oftast lite tid på sig att omställa sig från att använda produkter med massa skit i sig (ursäkta ordvalet) till att använda naturliga produkter. Att använda naturliga produkter behöver inte vara så dyrt och ibland kan det till och med vara billigare än onaturliga produkter.

De ligger en glädje och stolthet i att göra sina egna skönhetsprodukter och det största pluset är ju att jag vet exakt vad produkterna innehåller. Fin hy kan du få bland annat genom att dricka citronvatten (som du gör själv). Ett litet billigare alternativ , dock tar de ju lite mer tid än att ta en tablett (menar absolut inget illa och de är ingen pik mot dig). Hoppas att det löser sig för dig och att du hittar något som funkar för dig !

Svar: Jag tycker om kosttillskott, och just B-vitamin har ingen som helst forskningsrelaterad bieffekt förutom att man som med i princip allt annat kan få lite knasigt med magen. Men det har jag redan så jag har inget problem med det alls, för som sagt har jag ju redan det pga IBS haha. Jag äter mkt kosttillskott och mår himla bra av det, om det är Placebo eller ej bryr jag mig inte om - så länge jag mår bättre så känns det bra. Om detta kan hjälpa mig till bättre hy tackar jag inte nej. Jag har främst problem pga min mage overall, då mycket finnar etc. skapas av problem ngn annanstans i kroppen. När jag har problem med magen/stress får jag finnar runt munnen, och pormaska har jag då och då. Om detta kan hjälpa mig, så som sagt är jag inte främmande för att testa. Vi får se hur det går!
sannas rum

2013-10-29 @ 16:44:50
URL: http://annasrum.se/
Postat av: towe

haha, klart jag kan vänta! rabatter är alltid trevligt! KRAM!

Svar: Hihi vad bra, jag har kontaktat företaget nu så snart kommer det upp förhoppningsvis, men jag skriver såklart till dig så fort det är dags :)
sannas rum

2013-10-29 @ 18:19:41
URL: http://towem.blogg.se
Postat av: J o j z y ♛

nice :3

Önskar dig en superbra kväll! ~

2013-10-29 @ 18:31:10
URL: http://jojz.blogg.se/
Postat av: Julia

åh vill testa den, skriv om den funkar sen! :)

sv: tack så mkt! :D
jag köper egentligen inte så mycket sånt, mest redbull dock och det är väl det jag ska försöka dra ner på men det går sådär..

Svar: Jaa okej, för mig är det mkt att jag till exempel tar en lunch på stan istället för matlåda, att jag köper lite småsaker hit och dit. Men vi kan peppa varandra om du vill dra ner på red bullen :) Kommer givetvis säga hur den funkar sedan, men redan denna vecka kan man få beställa samma för billigare pris via en rabattkod!
sannas rum

2013-10-30 @ 18:46:16
URL: http://jjuliees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0