Flytta från blogg.seMin lilla blogg... min lilla lilla blogg


Det har hänt, mina vänner, det har hänt. En annan plattform är intresserad av att inom en snar framtid ha min blogg hos dem. Jag vet att det känns konstigt att jag inte skulle vara kvar på blogg.se, jag har varit här i fem år! Men som många andra är jag också ganska trött på det. På hur man faktiskt prioriterar en liten grupp bloggare framför exakt alla andra. Det är tråkigt. Jag är inte på god fot med blogg.se och jag tror inte de skulle sakna mig och mina klagomål ett uns mindre än vad jag skulle sakna deras likgiltighet inför oss som inte bloggar på Stil, Food eller Everyday...

Jag har fått ett erbjudande och jag måste säga fyfan vad bra det känns att någon äntligen ser potential i min blogg. Plattformen - som kommer hållas hemlig tills det att allt är klart - har i princip inga bloggare hos sig just nu, utan jag kommer bli en av de fem första bloggarna hos dem. Men det är ett starkt etablerat företag redan som ni alla vet vilket det är (men som sagt; hemligt tills vidare!), så det är ingen gambling från min sida. De vill bara att jag bloggar från deras server via ett Wordpress-baserat verktyg istället för härifrån. Jag ska inte sticka under stol med att de ekonomiska fördelarna är enorma gentemot de jag har här på blogg.se. Att vi dessutom är så få bloggare som till en början kommer ligga som VIP-bloggar på denna plattform gör att annonsintäkterna kan bli ännu större - och det är väl alla bloggares dröm att kunna tjäna en hacka på sin blogg? Här tjänar jag pengar på lite Bloggerfy-annonser, något enstaka sponsrat inlägg, på mina videos (som dock kommer ligga kvar här på blogg.se) och på designer. Jag kommer fortsätta göra designer och gratisdesigner till blogg.se, det är inte det, det är bara den här bloggen, sannasrum.se, som kommer ligga på en annan plattform helt enkelt. En plattform med "Äldre inlägg-funktion" = drömmen - haha.

Jag håller just nu på att förhandla mig till att jag ska få skapa eget tema, det är det enda kruxet - jag kommer inte ha tillgång till min design på samma sätt som innan, men min kreativitet får helt enkelt mynna ut i gratisdesignerna jag gör till blogg.se och beställningsdesignerna. Den enda skillnaden egentligen för er kommer vara att det är en annan design - sannasrum.se kommer fortfarande vara adressen så ni kommer nog inte märka så stor skillnad egentligen. Alla inlägg osv. kommer importeras till den nya servern och ja... Jag behöver inte göra nånting alls. Jag håller även på att förhandla om hur plattformen ska marknadsföra mig och min blogg, för jag vill växa, bli större och starkare.

Vad tror ni om att jag byter portal? Skulle ni fortsätta följa mig?
Som sagt kommer inget att ändras, det är bara för mig saker och ting kommer göra det.

Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Det låter ju toppen! Då slipper du blogg.se`reklam under det senaste inlägget. Självklart skulle jag fortsätta läsa din blogg även om du byter bloggverktyg. Wordpress är toppen! Jag har använt det själv.

Svar: Ja, istället kommer jag ha en banner (som jag har nu) överst på bloggen, men den kommer jag själv tjäna pengar på, så det är ju bra! Som jag skrev kommer jag inte ha så mkt tillgång till min design, men håller på att förhandla om hur mkt, hehe ;D
sannas rum

2013-10-29 @ 20:29:47
URL: http://www.junitjejen%2Cse
Postat av: Johanna

Vilken omställning det kommer bli för dig :o Men jag kommer självklart att fortsätta följa dig var du än är :) HAHA var romantisk jag är :D

Svar: Åh vad du är gullig Johanna, vad glad jag blir :) Hoppas verkligen att detta blir bra!
sannas rum

2013-10-29 @ 20:39:36
URL: http://nannna.se/
Postat av: Ronja Andersson

Åh vad roligt! Kommer absolut fortsätta följa din blogg! :D

Svar: Vad kul att höra :D Jag får hoppas att allt går i lås så som jag vill ha det, haha :)
sannas rum

2013-10-29 @ 20:42:58
URL: http://ronja.blogg.se/
Postat av: Linda Jungarå

Gud va kul för dig Sanna du är ju jätteduktig! Klart att du skall byta och jag kommer självklart fortsätta läsa in blogg!
Jag visste inte att du var irriterad på blogg.se men det är ju helt uppenbart att de verkligen favoriserar bloggar och att vissa får jättemycket uppmärksamhet konstigt nog...

Svar: Åh gulledig! Jag har under flera år ifrågasatt hur blogg.se sköter allt, och när man tänker efter; alla vi tusentals bloggare som har deras reklam i våra bloggar - vi får inte ett öre för det! Och med panoraman - de tjänar troligtvis hundratusentals kronor på de annonserna, och vi får några fjuttiga poäng som det tar flera veckor att spara för att få 20 (!!!!!!) minuter i Synas eller köpa ett fjantigt tema. Nä, jag tycker hela upplägget är fult, de utnyttjar oss.
sannas rum

2013-10-29 @ 21:21:37
URL: http://www.jfotografi.se
Postat av: Julia

åh så kul! :)

Svar: Ja det ska bli jätteroligt :)
sannas rum

2013-10-29 @ 21:28:14
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Ditte

Klart du skall byta! Stort grattis! Och varför skulle inte du kunna tjäna lite pengar på din blogg? Det finns så många dåliga,(trista) förlåt, bloggar på blogg.se och det är som du säger samma som favoriseras oavsett innehåll och kvalité. Trist!
Klart jag kommer att följa dig!
Önskar dig all lycka!
Du är så duktig och kreativ att jag är förvånad över att ingen tidigare fångat upp dig. (HIttade ett skräckexempel på dålig blogg, helt avmisstag och fattade sedan att detta varit en stor blogg/bloggerska tidigare; poow.se; Visserligen bloggar hon inte för blogg.se men att detta skulle vara läsvärt ens för 14 åringar tvivlar jag på. Men jag är ju gammal....HUr långt kan det gå?
Än en gån grattis! Jag gläds verkligen med dig. Själv skall jag göra ett inlägg till för AMF, pensionsbolaget. Hi, hi, hi...Men jag är ju pensionär, om än en pigg sådan.
Lycka till!

Svar: Tack för allt ditt stöd Ditte, allt är dock inte helt klart ännu, det är troligtvis kontrakt som ska skrivas osv. Nej, tyvärr så är det ju många helt ointressanta och fruktansvärda bloggar som får massor av läsare. Men jag känner att min blogg faktiskt kan intressera folk för vad den är, inte för att jag provocerar, klär mig på ett speciellt sätt, utan för att jag försöker förmedla kunskap :)
sannas rum

2013-10-29 @ 21:51:47
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Esmeralda

Åh vad härligt att du funnit något som passar dig!! Lycka till på den andra plattformen och såklart så fortsätter jag följa dig!! :D

Svar: Gulledig :) Allt är inte helt klart ännu, men jag hoppas att det kan göras så fort som möjligt!
sannas rum

2013-10-29 @ 21:58:00
URL: http://getfitandhealthy.blogg.se
Postat av: Linda Jungarå

Ja det känner och tror jag också verkligen att de gör!

Svar: Ja, och det är tråkigt när vi alla bidrar till deras framgång, att aldrig få uppmärksamhet eller att de ens inte svarar på mailen man skickar.. SUCK!
sannas rum

2013-10-29 @ 22:50:16
URL: http://www.jfotografi.se
Postat av: Linda Jungarå

Ja verkligen : (

2013-10-29 @ 23:01:20
URL: http://www.jfotografi.se
Postat av: Fatma

Intressant! :)

2013-10-29 @ 23:23:18
URL: http://fatmas.se
Postat av: Kaffehörnan

Gud vad spännande, kul o forma lite. Lycka Till

Svar: Tack så mycket! Ja det ska bli superroligt, är verkligen exalterad!
sannas rum

2013-10-30 @ 00:31:44
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Kaffehörnan

Roligt o se dig på 69 e

Svar: Oj, nu förstår jag inte :) Vaddå 69? :)
sannas rum

2013-10-30 @ 00:53:17
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Annika

Åh, vad roligt för dig! Grattis!!! :) Hoppas att du kommer trivas på nya stället. Hhåller tummar och tår.
Självförsöker jag utforska blogg.se och är ju så ny så vet ju ingenting. Skulle vilja hitta fler bloggar inom mina teman.
Foto hålllerju i stort sett alla på med mer eller mindre så det är inte lätt att hitta mer seiösa boggar. Kram till dig och nya bloggen!

Svar: Ja, ett tips är att kolla på Bloglovin' och se om du kan hitta ngt där. Om du vill kolla foto så kan jag rekommendera några duktiga fotobloggare (som inte är de allra populäraste eller de som ligger på framsidan hela tiden) - spontan.blogg.se, carolinedahlen.blogg.se, shashinka.se, corneliafoto.se & charlottethoren.se :)
sannas rum

2013-10-30 @ 07:43:41
URL: http://aminaphoto.blogg.se
Postat av: lisa rönnberg

Kommer fortsätta titta in på din blogg även om du byter portal. Din begåvning är sällsynt och du skriver dina inlägg så himla väl med korrekt svenska, vilket många inte kan.. Du har helt rätt om blogg.se och deras beteénde. Dom svarar aldrig, men det kanske blir så när dom hela tiden har kontakt med dessa bloggar som de lyfter fram så fint hit och dit.
Nej, att byta portal - till något bättre, gör du rätt i ! :)

Svar: Åh gulledig Lisa :) Jag försöker verkligen satsa på att, som du skriver, leverera en välskriven blogg, jag hatar själv särskrivningar, grammatiska fel m.m. så jag är lite nazi med sådant. Dock så är jag själv inte 11O% perfekt, men jag försöker i alla fall, vilket jag tkr är viktigt :)
sannas rum

2013-10-30 @ 08:33:32
URL: http://llii.blogg.se
Postat av: Amanda [SPONTAN]

Tycker helt klart att du ska göra det, låter ju som rena drömmen!

Svar: Ja, jag tror jag har bestämt mig för att det blir så! Vi håller bara på att diskutera mina "designmöjligheter" så att säga :)
sannas rum

2013-10-30 @ 10:12:41
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Chawo

Jag följer dig ändå även du byter bloggportal. :D
Riktigt glad och stolt över dig som har kommit så långt. Lycka till :D

2013-10-30 @ 10:30:46
URL: http://chawo.blogg.se
Postat av: frida christina

Men så spännande!

2013-10-30 @ 11:48:07
URL: http://glossfashion.com/fridachristinas/
Postat av: MY VESTLUND '

Åh vad spännande, lycka till och självklart kommer jag fortsätta att läsa din underbara blogg! :)

Svar: Åh gulledig, tack!
sannas rum

2013-10-30 @ 13:50:51
URL: http://WWW.MYVESTLUND.SE
Postat av: Annika

Tack för tipsen Sanna!!! :) Och ja, jag kommer följa dig vartän du lägger din blogg. :)

Svar: Åh tack så hemskt mycket :*
sannas rum

2013-10-30 @ 14:27:46
URL: http://aminaphoto.blogg.se
Postat av: Cassandra

Roligt! Tycker du ska byta och jag kommer självklart fortsätta följa din blogg! :)

2013-10-30 @ 15:00:18
URL: http://thereishope.blogg.se
Postat av: aina [fotoblogg]

Låter skoj! :)

2013-10-30 @ 15:16:21
URL: http://ainaphoto.blogg.se
Postat av: benedit ♥

vill också byta portal men vill kunna importera min gamla blogg vilket inte går :/

sv; hihi tack! :) ja det är ganska täckande, tog dock 2 lager för det blir finare så :)

Svar: Ja okej, vad synd! Jag har turen att hela min blogg kommer att importeras av den nya portalen, så jag behöver inte göra nåt, så det är skönt :)
sannas rum

2013-10-30 @ 15:26:23
URL: http://moufieeh.blogg.se/
Postat av: Madeleine Jonsson

Spännande, kan vara kul att testa nåt nytt

2013-10-30 @ 16:26:49
URL: http://maddisenj.se/
Postat av: jos

vad skoj!

2013-10-30 @ 16:39:48
URL: http://josefindysenius.com
Postat av: Hannah Danielsson

åh gud vad roligt för dig!
håller tummarna att allt går som du vill och självklart kommer jag fortsätta läsa din blogg! x

2013-10-30 @ 17:16:17
URL: http://hannahdanielsson.blogg.se/
Postat av: Mikaela Svarfvar

Jag skulle följa dig lätt! Och jag håller helt med dig att det är synd och skam att vissa bloggare höjs till skyarna. Jag stör mig otroligt mkt på dom som ex. lånar bildera hela tiden och aldrig lägger upp egna eller någon bra text. Och du förtjänar att synas mer, höras mer och bli uppskattad för allt jobb du lägger ner!! Verkligen!

Svar: Gulledig Mikaela :* Jag hoppas verkligen att denna flytt ska bli bra, hihi :)
sannas rum

2013-10-30 @ 17:40:19
URL: http://mikaelasvarfvar.com/
Postat av: Hanna

Självklart kommer jag fortsätta följa dig :)

2013-10-30 @ 17:41:50
URL: http://hannnafoto.blogg.se
Postat av: benedit ♥

sv; jaa visst är det, du har väl vart au pair där? :) jag var där i slutet av augusti! :)
hihi tack, älskar det också! :) åh vad skönt, önskar att nån kunde göra det till mig med :')

Svar: Yes, det var jag, det var fantastiskt att bo där :)
sannas rum

2013-10-30 @ 17:48:35
URL: http://moufieeh.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Men så roligt!!! Önskar dej stort lycka till=))

Svar: Tack så hemskt mycket Jessica!
sannas rum

2013-10-30 @ 19:41:26
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Ella Stork

klart att jag skulle fortsätta följa dig! askul för dig, grattis :)

Svar: Tack så hemskt mycket :)
sannas rum

2013-10-30 @ 20:20:16
URL: http://ellastork.blogg.se/
Postat av: Liie

Åh STORT GRATTIS!! :D Så glad för din skull, hoppas du kommer trivas bättre där, och självklart kommer jag fortsätta följa!

Svar: Tack så hemskt mycket Liie! Och det hoppas jag med, det känns schysstare och mer humant :D
sannas rum

2013-10-30 @ 23:54:34
URL: http://liie.se/
Postat av: kaffehörnan

Makalöst spännande, klart jag kikar in hos dig sen med
Undrar vilken portal

Svar: Vad kul! Jag kommer såklart avslöja portalen så fort jag får klartecken från dem att vi kör. Det är dock ingen idag existerande portal, men ett väletablerat företag på nätet.
sannas rum

2013-10-30 @ 23:59:07
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Evelina

Klart vi kommer att fortsätta följa dig! :)

Svar: Gulle :*
sannas rum

2013-10-31 @ 07:44:56
URL: http://evelinamarias.wordpress.com
Postat av: Camilla

Går de med på dina krav så satsa järnet! Roligt att du får erbjudande, tjejen. Önskar dig all lycka - älskar din blogg!

Svar: Åh gulledig :) Ja de håller på att kolla på alternativen just nu, designen är ju viktig i och med att detta är en designblogg :) hihi. Åh jag älskar din blogg med! :*
sannas rum

2013-10-31 @ 09:55:13
URL: http://camillalinneas.blogg.se
Postat av: Charlotte Andersson

Känns allting bra och det ordnar sig med designen så tycker jag absolut att du ska flytta. Jag kan inte heller påstå att jag trivs på blogg.se men som du säkert vet så strulade det till sig med min flytt :) Men jag håller alla tummar och tår för dig, och jag kommer självklart att fortsätta läsa din blogg!

Svar: Ja, verkligen jättetråkigt att det gjorde det, men förhoppningsvis så kanske du kan flytta till nåt annat ställe? Eller till blogspot/wordpress kanske :) Jag hoppas också att de ska gå med på min kompromiss, men jag kommer troligtvis flytta oavsett och försöka göra så det så gott jag kan där ändå :)
sannas rum

2013-10-31 @ 10:41:34
URL: http://lottebloggar.blogg.se/
Postat av: elin stridh

kalrt vi följer, man går ju inte in bara för att du är hos blogg.se :) men en fråga, vilket typsnitt har du på loggan?

Svar: Jag använder Bebas till min logga :)
sannas rum

2013-10-31 @ 12:06:04
URL: http://elincecilia.com/
Postat av: Tezzo

Va roligt Sanna! :)

2013-10-31 @ 13:04:25
URL: http://tezzo.devote.se
Postat av: Josefine ♔

Tror du gör ett jätte bra val faktiskt. Håller helt med dig om att blogg.se bara sätter några i centrum och typ struntar i dem andra.. Väldigt tråkigt faktiskt.. Lycka till! :D

Svar: Ja det är sjukt tråkigt och jag är jätteglad att jag ska få "börja om" faktiskt :) Är väldigt exalterad!
sannas rum

2013-10-31 @ 13:55:22
URL: http://jlandgrens.se/
Postat av: Nelly

Så roligt! ^^

Svar: Ja, det ska bli sjukt kul :D
sannas rum

2013-10-31 @ 16:46:44
URL: http://justanothermortal.blogg.se/
Postat av: linah

vi kommer fortsätta följa dig :D

Svar: Åh tack! :)
sannas rum

2013-10-31 @ 19:13:23
URL: http://mscoco.forme.se
Postat av: Kaffehörnan

Coolt o se dig på listan när du snart ska lämna blogg.se bra avslut

Svar: Oj, vilken lista menar du? :)
sannas rum

2013-11-01 @ 08:03:55
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Sanna Johansson Bizzozero

Lycka till!! :)

Svar: Tack :D
sannas rum

2013-11-01 @ 13:04:38
URL: http://ssannabizzozero.blogg.se/
Postat av: Sanna Andersson

åå va kul gumman !
Jag håller helt med dig ang bloggs attityd, är oxå sugen på att byta .
Ska bli spännande att se vart du tar vägen =)

Svar: Åh ja, jag kan försöka pitcha för portalen om du vill flytta med? Det bästa är nog om man blir tillfrågad så att man får hjälp att exportera sina inlägg etc. Har du sett att jag har mailat dig btw? :*
sannas rum

2013-11-03 @ 23:07:45
URL: http://moonzanna.se/
Postat av: Sanna Andersson

ja att bli tillfrågad är ju en dröm verkligen =)
nä det har jag inte sett, ska genast kolla =)

Svar: Jag skickade det igen :)
sannas rum

2013-11-03 @ 23:38:26
URL: http://moonzanna.se/
Postat av: elin stridh

jasså, såg inte ut som den, tycker bebas trycket ihop bokstäverna tänkte på det först men okej :)

Svar: Jag har kernat den helt enkelt :)
sannas rum

2013-11-08 @ 09:34:58
URL: http://elincecilia.com/
Postat av: jennie pluggar i los angeles

oh vad roligt:D!!

2013-11-11 @ 22:46:12
URL: http://jsjolin.blogg.se
Postat av: Robin

Jag förstår dig. För du är långt ifrån ensam om att flytta ifrån blogg.se . Vi kommer också att dra vidare framöver. För det är ju precis som du skrev. De väljer att fokusera på en handfull människor hela tiden. Samt så är det ryggdunkar VM som det skriker om hela skiten...

2013-11-11 @ 23:41:54
URL: http://thegamingground.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0