ADoperator gör det igen !

Kommer ni ihåg att jag skrivit om annonsnätverket Adoperator tidigare ? Well, nu är de i farten igen . I november förra året märkte jag att inget hänt med mitt saldo på väldigt länge . Jag valde då att plocka bort deras annonser och istället satsa helhjärtat på de andra nätverken jag är med i; Tradedoubler, videofy.me, Blogvertiser & Bloggerfy . Det enda av dessa som gjort mig besviken är Videofy som har haft problem med att betala ut pengarna . Även där fick jag kontakta VD'n, precis som jag gjorde med Adoperator 2O11 . Nu är det inga hard feelings mot Videofy, jag är ändå tacksam för att de finns .

Tillbaka till Adoperator . Som sagt kontaktade jag dem i november för att påtala problemet om att mitt saldo stod still på ca 4OOkr ( man ska ha 5OOkr för att få en utbetalning ) men fick inget svar . Och som jag skrev så tog jag då bort annonserna och satsade på de andra istället, som inte gett mig så mycket utdelning egentligen, men i det långa loppet är det klart att jag tjänar pengar på min blogg, främst genom de tre sistnämnda ovan . Idag gick jag in på mitt Adoperator-konto ( ska tilläggas att jag har haft annonser via detta nätverk i 6 år ) och ser att det ju står stilla på de där 4OOkr - vilket inte är konstigt; jag har ju inte haft några annonser ute . I samband med att jag släpper min nya design i veckan så ville jag ha en väldigt strukturerad blogg igen, jag vill satsa på detta igen . Jag har haft svackor fram och tillbaka sedan jag kom hem från London - men nu är jag redo att bli lika hängiven som jag vart under de andra åren .

Än en gång - tillbaka till Adoperator ! Jag såg då att deras annonser fortfarande fungerar, men reagerade över att annonserna gällde 2O11 & 2O12 .. Det är ju ingen idé att jag har annonsblock med banners från Lykos sommarkampanj 2O12, right ? Jag bestämde mig då för att börja kolla upp det . Jag finkammade deras hemsida, men kunde inte hitta något alls . Reagerar självklart på att det är ett mobilnummer som står under kontakt, men när jag inte hittade något på deras hemsida tog jag till Google . Och där hittade jag det .. Företaget är under rekonstruktion ! De är alltså på väg mot utmätning och konkurs . Jag blir så fruktansvärt arg över att man inte får någon information .. Hur tänker VD'n bakom detta företag om han inte ens informerar oss som får dem att gå runt ( vilket de visserligen inte verkar göra .. ) om att företaget är på väg att gå i konken ? Nätverket skyller på att hela säljstyrkan ( såväl säljare som försäljningschef ) lämnade företaget under samma tid . Bristen på sälj gjorde att företaget nu har en skuld på nästan 2 miljoner kronor .. De ska nu börja rekrytera, eller skulle göra det när DM kontaktade dem, men inget har ju hänt nu, och detta var över 2 månader sedan . Uppmanar alla som har detta nätverk att förflytta sig till något annat program . Tradedoubler kan vara en idé för er som har mode- och skönhetsbloggar till exempel . Jag kan ge min högra arm på att detta inte är sista gången Adoperator misslyckas och gör en besviken, om de inte havererar kommer denna cirkus pågå så länge företaget håller sig levande, och det gör de i dagsläget med hjälp av lån . Jag blir mörkrädd ..

Kommentarer
Postat av: Lotte

Gud vad tråkigt att vara med om sånt. Man blir så himla arg och besviken! Bra att du skriver om det här så att fler slipper råka ut för samma!

Svar: Det är i alla fall sjukt tråkigt att de tror att de kan komma tillbaka efter en sånhär sak ! Varför skulle vi - pelarna som deras annonser hamnar på - vilja ha med dem att göra när de undanhållit eller "glömt" att berätta om sådana saker ? Helt sjukt . Vill aldrig någonsin ha med dem att göra igen !
sannas rum

2013-01-20 @ 22:22:01
URL: http://lottesvarld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0