Mysteriebloggen



Alltså jag dör . Jag dör . Jag har hittat en så sjukt intressant och spännande blogg . Mysteriebloggen ! Kanske är det bara jag som är besatt av gåtor och oförklarliga ting ( tror dock inte på varken spöken eller UFO'n ) men den här bloggen är sinnessjukt bra . Jag älskar att lära mig och älskar att läsa om "fenomen" och händelser som ibland kan vara helt osannolika och spekulera . Det är bara tråkigt att jag inte har någon i min omgivning som är likadan ..

Mysteriebloggen beskriver allt från försvinnanden, ouppklarade mord & konstiga iakttagelser . Filmen ovan ↑ var jag tvungen att stänga av för jag har så lätt att sätta mig in i situationen, att vara där . Och att bli skräckslagen . Jag tittade på spårvagnen imorse ( plöjer mig sakta men säkert igenom bloggen ) och var som sagt tvungen att sluta för att jag tyckte den var så himla obehaglig . Bloggen är i vilket fall väldigt spännande, och om man - som jag - gillar mordserier där man får försöka lösa morden i huvudet medan filmen/serien spelar, om man gillar thrillers både till böcker & film; ja, då är denna bloggen ett måste ! 

Kommentarer
Postat av: Madeleine Jonsson

bra tips

2013-02-15 @ 13:07:21
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Emma

Spännande!!!

2013-02-16 @ 11:30:37
URL: http://perfektion.blogg.se
Postat av: Tasnim

Nej men! Nu har jag ju fastnat helt... älskar sant här! :)

Svar: Det är heeeeeeelt fantastiskt, jag älskar också sånt . Följer FBI's Most Wanted Lista och har plöjt mig igenom hela Wikipedialistan med "kända brottslingar" hahah ..
sannas rum

2013-02-16 @ 15:20:49
URL: http://www.tasnims.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0