Seriehöst



Nu är det snart höst vilket betyder att alla underbara serier kommer tillbaka i rutan. Eller som för oss; via datorn. Jag tittar på streamade serier, för jag är är jämt så otålig och kan aldrig vänta tills de kommer till svenska kanaler. Såklart att det blir frustrerande när man kollat ikapp en serie (är inte det det värsta som finns?) och inser att man från och med nu måste vänta minst 1 vecka för nästa avsnitt...

Till hösten är det fler serier som startar som jag tycker om. Vi har How I Met Your Mother, Game of Thrones & Revenge, som vi har följt. Sedan är jag sugen på att börja se på Devious Maids (kanske min saknad av Desperate Housewives kan stillas en aning? Men inget kan ersätta hemmafruarna!), The Carrie Diaries, 3O grader i februari & Person of Interest. Vill också kolla ikapp mig på Scandal som jag slutade titta på i andra säsongen. Så där har vi några serier som jag kommer försöka kolla på till hösten.

Jag strötittar jättegärna på till exempel Morden i Midsomer också,eller när det går på TV. Samma sak med Big Bang Theory, men jag tror att vi ska börja titta på BBT under hösten när vi vill stilla längtan mellan avsnitten. Hihi

Har ni några serier ni följer eller vill följa?

Kommentarer
Postat av: emilia

Jag följer vampire diares, pretty little diares & teen wolf! Super bra alla tre & jätte värda att se, man kan se på swefilmer.com! <3
Vet du vart man kan se på the carrie diares med svensk text? ♥

Svar: Carrie Diaries har visats på tv vet jag, var typ Sjuan, Åttan eller Nian tror jag,nåt sånt. Kanske elvan, annars vet jag inte. Vi har ju Netflix så mkt kollar vi på via det. Jag är inte så mkt för vampyrer så jag har inte fallit för VD, och PLL kollade jag på förut, men blev vansinnig av nyfikenhet, så jag googlade vem A var ;P hahaha. Teen Wolf är nog inget jag personligen skulle titta på, men tack för tipsen ändå! Det är tur att vi alla har så olika smak :)
sannas rum

2013-08-24 @ 12:11:38
URL: http://fames.se/emiliablomqvist
Postat av: Valentina

Tack för igår Sanna ! ALLTID lika mysigt !
Ni är underbara , puss och kram
Ses imorgon hahahaha!

Svar: IIIIIH tack själva, det var toppenmysigt, som vanligt :) Ja ska bli jääääätttekul :D hhihi, vi känner oss som pojkvännen som ska träffa flickvännens föräldrar ;P
sannas rum

2013-08-24 @ 14:09:46
Postat av: Johanna E.

Vilken härlig blogg med en massa bra saker som kan vara nödvändigt att veta! :)

Svar: Vad kul att du uppskattar det :) hihi
sannas rum

2013-08-24 @ 19:41:51
URL: http://www.johannaeklund.blogg.se
Postat av: Alicia Rudberg

Jag följer Pretty little liars, och sen så älskar jag one tree hill av hela mitt hjärta. Vill se The carrie diaries. men har missat alla avsnitt som gått och vet ej vart jag kan se dem..

Det jag skulle säga var att jag har en av dina gratis designer! Så att du vet bara :) Har bytt bakgrund och header och bytt ut profilbilden och så, men dina länkar är kvar så jag hoppas allt är ok. TACK för en sjukt fin design, uppskattas. Kram!

Svar: Man kan nog titta här tror jag http://stream-tv.me/watch-carrie-diaries-online/ Gulledig, vad kul att du uppskattar den :)
sannas rum

2013-08-24 @ 20:50:58
URL: http://aliciajasmines.blogg.se
Postat av: Sandra

Hej Sanna! Jag lånade en header från en av dina gratisdesigner, men allt annat i min blogg har jag gjort själv (ja, förutom dina ikoner då också, haha). Jag har länkat din blogg i "credit" (längst ner i menyn) som nummer ett där jag även skrivit att b la. header i min blogg kommer ifrån dig. Min fråga är då följande, är det okej, eller måste jag göra om den, vill säga, byta ut alla bilder? Tänkte eftersom att jag flyttat bilderna mer isär för att passa min blogg och även lagt till en ny bild i mitten, så kanske det är okej? Antar att de flesta bilder är ifrån weheartit i vilket fall som helst och att inte du äger dem. Oavsett, svara gärna så att jag vet om jag göra om en liknande, eller om det är okej! ^^

Svar: Gulledig, det var så hiiiimla fin design så jag kan inte annat än säga att det är okej :D Duktig du är! (Jag vill ju helst bara inte att "okunniga" människor typ förstör designerna, därav är det så strikta regler!) Tack för länken också :*
sannas rum

2013-08-24 @ 21:55:46
URL: http://sandramayer.se
Postat av: Johanna

Åh, haha hatar också när man kollat ikapp en serie, gillar inte alls att vänta en hel vecka på nästa avsnitt :P Jag följer How I met your mother, Gmae of thrones och Pretty little liars :)

Svar: Åh nästan samma som jag då :D Tittade också på PLL innan, men blev fööör nyfiken på vem A var, så jag googlade. HAHA ;P
sannas rum

2013-08-25 @ 10:25:31
URL: http://legenwaitforitdary.devote.se
Postat av: Elin

The lying game tycker jag är bra :) Sedan älskar jag family guy.. hihi

Svar: The Lying Game har jag nog inte tittat så mkt på, bara någon gång ibland, men det verkar bra! Family Guy är BÄST, älskar det ;P Och South Park!
sannas rum

2013-08-25 @ 10:59:31
URL: http://eelinppelin.se
Postat av: MY VESTLUND '

åh det är det mysiga med hösten!

2013-08-25 @ 22:54:40
URL: http://WWW.MYVESTLUND.SE
Postat av: MY VESTLUND '

åh det är det mysiga med hösten!

2013-08-25 @ 22:54:41
URL: http://WWW.MYVESTLUND.SE
Postat av: Jeanette - En mammas vardag

Jag och sambon följer just nu The Walking Dead:)

Svar: Åh jag önskar att jag kunde titta på det, men bara tanken på zombies (bara jag läste The Walking Dead) så blir jag väldigt ångestfylld. Det är en av mina största rädslor, och har varit sedan jag var liten. Men önskar som sagt att jag kunde titta på det, men börjar i princip bara gråta och drömmer mardrömmar, så det går inte :(
sannas rum

2013-08-25 @ 22:58:20
URL: http://jiaslife.blogg.se/
Postat av: L i s a L i n d q u i s t

Du borde kolla på Orange is the new black! Sååå bra! :D

Svar: Har börjat kolla och du har rätt, det är AMAZING!
sannas rum

2013-08-26 @ 14:10:55
URL: http://lisalindquist.blogg.se
Postat av: Kajsa Johansson

Jag följer grey's anatomy :)

Svar: Jag gjorde det tidigare, och har kollat lite nu när Izzie och George inte är med mer. Tycker det är bättre då. Funderar på att titta lite till. Men pallade faktiskt inte med Izzie alls, tyckte hon blev för tråkig och drog ner hela serien när Denny dog /:
sannas rum

2013-08-26 @ 15:59:52
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Postat av: cassie

hej, asså håller du på med någon design? skulle gärna velat ha en! :)

2013-08-26 @ 23:11:24
Postat av: cassie

hej, asså håller du på med någon design? skulle gärna velat ha en! :)

Svar: håller på med många för tillfället, men du kan slänga iväg en beställning till [email protected] isf.
sannas rum

2013-08-26 @ 23:11:25
Postat av: Elsa

Dom jag kollar på just nu är pll och one tree hill, och dom jag har kollat klart på är gossip girl och 90210

Svar: Ja okej, kollade på PLL tidigare men blev för nyfiken på vem A var så jag googlade och nu känns det lite bortkastat att titta. Har kollat på både GG och 90210 men tyckte de ballade ur båda två tyvärr. Just nu tittar jag på Orange is the new Black, det är hysteriskt bra!
sannas rum

2013-08-27 @ 15:32:41
URL: http://henrikssonelsa.blogg.se
Postat av: Amanda

Jag har redan kollat klart på mass serier, bland anant how I met your mother, så nu har jag faktiskt inte så jättemånga att se på. Följer dock revenge när den går på TV (bilden längs ner till vänster i ditt collage tror jag är från den serien) och nu har jag även börjat kolla på devious maids, funderar även på sex and the city eller carries diaries! :)

Svar: Aah, precis, jag följer också Revenge, fast streaming då :) Älskar det ;P hihi Just nu tittar jag faktiskt om How I Met Your Mother, medan jag gör bloggdesigner hihi :)
sannas rum

2013-08-27 @ 21:33:32
URL: http://amandafoton.blogg.se/
Postat av: Carro - en emo/scene bloggerska

Jag längtar tills Game of Thrones och The Walking Dead kommer tillbaka :D
Sv; Tack sötis ^^ Kramisar Carro

Svar: Jag instämmer med Game of Thrones, men jag blir illamående och får ångest bara jag läser "The Walking Dead". Jag är så sjuuukt rädd för zombies, tycker det är det värsta som finns. Så jag kan verkligen inte titta på det hur bra det än är tyvärr /:
sannas rum

2013-08-31 @ 19:42:32
URL: http://quiethell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0