Veckans intervju - L Jemtfelt

Idag presenterar vi en glad och positiv tjej som drömmer om ett liv i LA. Just nu pluggar hon design och det är något som även intresserar i framtiden. Namnet på denna fina tjej är Louise och bloggar under Ljemtfelt.

Mer får om Louise från ni veta om i intervjun och genom att klicka in i hennes blogg {inget man vill missa}

 

 




Louise, nämn fem skönhetstips som du själv inte klarar dig utan. Vi vill veta allt!

› Att smörja in sig är väldigt viktigt för mig så jag hade nog satt hudlotion högst upp. det är det värsta som finns att ha torr hud! Jag brukar smörja in mig minst en gång om dagen och då hela kroppen!

Puder, jag är inte så mycket för foundation utan föredrar ett bra mineralpuder som är halv-matt, vilket jag använder varje dag! Det är ett måste på morgonen för att få lite piggare hud och jag tycker oftast att resultatet blir mycket naturligare och finare än en foundationbas.

Läppbalsam, Där kommer min torr-noja in igen. Har väl ett litet beroende av att alltid stryka på ett lager med läppbalsam. Jag tycker att det ger ett finare utseende med ”mjuka läppar”

Knäckebröd, äter sällan mjukt bröd till frukost utan föredrar då knäckebröd. Helst vasa! ;) Det är ett bra tips till er som vill dra ned på kolhydraterna. Mjukt bröd (även mörkt bröd) består av löjligt mycket kolhydrater och du kan proppa i dig flera skivor utan att tänka dig för. Knäckebröd innehåller färre kolhydrater, givetvis beroende på vad du väljer. Frukostknäcke är kanske inget att rekommendera men i de flesta fall så är det ett nyttigare alternativ.

Vardaglig motion. Jag brukar alltid försöka röra på mig varje dag. Vissa dagar blir det mer än andra men åtminstone göra något gott för kroppen!


Har du någon favorit doft? I så fall vilken?

Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice. En helt fantastisk doft som består utav  rabarber, röda vinbär, kiwi ackord, rosa cyklamen, vattenmelon, jasminblad, mysk, sandelträ, grapefruktträd. {Såå god!}


Vad bär du på fötterna i sommar?

Jag bara älskar ballerinaskor/flats och tänker införskaffa mig några nya nu i ett flertal färger. Men självklart tänker jag varva med lite klackisar. Speciellt mina hallonröda favvosar med träklack. Lite Jeffrey Campbell inspirerade.

 

Yummy ↑


Finns det någon produkt du ej skulle klara dig utan?
Som jag skrev innan så är lotion väldigt viktigt för mig och även en hårborste.


Man ser mycket träningsinlägg i din blogg, har du lite träning/motivationstips till mina läsare?

Jag kom i en dålig bana i samma veva då jag drog av mitt korsband och fick operera både korsbandet och ta bort större delar av min menisk. Efter det tappade jag min motivation och tänkte lägga av helt och hållet. Men eftersom att jag har reumatism, vilket är en ledsjukdom så märkte jag snabbt att min kropp inte mådde bra när jag inte tog hand om den. Så jag fick tvinga mig själv till en början innan motivationen kom tillbaka. För mig är det väldigt viktigt att sätta upp mål. Jag vill gärna se förbättringar i min vardag och det gör jag genom att sätta upp småsmå mål som jag ska klara till nästa gång.

Mitt tips till er som vill börja träna och finna motivationen: Ge inte upp bara för att det är jobbigt och svårt. Sätt inte för höga mål utan utgå ifrån en tidsperiod där man ökar målet med den kapacitet som träningen ger. Prioritet är också en viktig del. Istället för timmen du lägger på tv:n varje dag. Gå och träna i en timma. Det räcker och du gör dig själv en tjänst. Kroppen mår så himla mycket bättre av lite motion!

 

Beskriv din garderob för oss, vad finns och vad önskas finnas i den?

Jag klär mig oftast i väldigt ljusa färger. Vitt, beige, rosa, cream etc. är väl de vanligaste färgerna i min garderob. Det är också otroligt mycket volanger och spets. Jag hade önskat att jag var lite mer vågad. Lite mer färgklickar och även införskaffa mer kjolar. Det saknar jag!

 

Organiserat och fint, jag byter gärna ;}



Var shoppar du helst? Och vad shoppar i så fall?

Jag brukar alltid gå i tusen olika affärer innan jag hittar det jag söker. När jag shoppar så brukar jag veta vad jag vill ha. En outfit för kvällen etc. Det är klart att jag spontan-shoppar också men jag handlar av de affärer som har det jag söker. Dock blir det mycket på H&M eftersom att deras utbud är väldigt stort. Även Zara, Design Only och Gina är mina favoriter.


Det känns som du är en riktig livsnjutare, balanserar du det goda med någon kost eller bara njuter och tränar?

Eftersom att min mamma har ätit LCHF i nästan 2 år så har det blivit så att vi äter mindre kolhydrater hemma. Jag går inte på någon diet och brukar säga ”bara man tränar så kan man äta vad man vill”. Man ska förbränna lika mycket som man äter, dvs om du äter en hel pizza får du gå en och en halv timma på bandet! Your choice!

Bästa handkrämen?

Älskar alla handkrämer med aloe vera i. En favorit är Avo Juice Pear Juice från OPI.


Har du något favorit smycke?

Jag köpte ett halsband på Vero Moda förra året som jag har använt otroligt mycket. Ett spontan-köp till kvällens tillställning och jag ångrar mig inte en sekund!

 

 



Det är lika skoj varje vecka med en nya att intervjua! Hade helst av allt träffat er alla personligen, tror det hade blivit mycket mer utav intervjuerna då. Men eftersom det inte går på det sättet och vi på Sannas rum älskar ert engagemang så kör vi vidare så här, eller vad tycker ni? :}



Intervju: Camilla
Vill du också bli intervjuad av Camilla? Maila då henne på [email protected]


Kommentarer
Postat av: L J E M T F E L T ♥

Tack för den trevliga intervjun! ♥

2012-05-10 @ 17:49:09
URL: http://ljemtfelt.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag älskar intervjuerna! Fortsätt med det! :)

2012-05-10 @ 19:41:45
URL: http://matildarodin.blogg.se/
Postat av: Saga

En liten fråga bara: söks endast folk med modebloggar till intervjuerna? annars hade jag gärna ställt upp som stolt fotobloggare. :)

2012-05-10 @ 21:16:27
URL: http://wildwonderland.blogg.se/
Postat av: Louise

Hej hej :)

Du har en utmaning hos mig :D

2012-05-10 @ 22:08:33
URL: http://laakinoiise.blogg.se/
Postat av: Saga

Okej, jag ska fundera lite på det då. Är modeintresserad, trots att jag inte bloggar om det. Men vi får se :}

2012-05-11 @ 19:03:20
URL: http://wildwonderland.blogg.se/
Postat av: FELICIA BHUIYAN

fin blogg! =)

2012-05-11 @ 21:41:09
URL: http://fellaanz.blogg.se/
Postat av: alva

Du har nu blivit tipsad i min blogg, för din jätte fina blogg som jag gillar och har nydligen hittat.!

2012-05-12 @ 20:38:11
URL: http://alvaamelin.devote.se
Postat av: Tjugofemte December ♡

Sanna, du är utmanad hos mig här; http://decemberme.blogg.se/2012/may/utkast-maj-13-2012.html

2012-05-13 @ 14:16:40
URL: http://decemberme.blogg.se/
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Kul att läsa! :)

2012-05-13 @ 18:26:04
URL: http://adaras.se
Postat av: Ida

Vart har du köpt de fina hallonröda träklackarna? :)

2012-05-20 @ 21:28:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0