Solsöndag

Hej hopp!

Ursäkta min tystnad, jag har inte haft inspiration och sådär att blogga. Sedan har jag {tro det eller ej!} börjat träna! Duktig jag är, hihi. Bella, en av mina små lillpumor, har lurat med mig att anmäla mig till ett lopp som går av stapeln i september, så jag tränar för fullt. Kondition, styrka och uthållighet. Jag är i skrivande stund på väg att packa mina grejer och bege mig bort mot Masthuggstorget igen för att förbränna lite mer kalorier. Det blir fjärde dagen i rad, faktiskt. Och jag älskar't!

Roberto har stuckit till Stockholm för jobbvecka {längtar så otroligt mycket tills de här himla jobbresorna upphör...} så jag är ensam hemma till fredagkväll. Men inte hänga läpp för det; imorgon blir det gym, tisdag blir det yoga, på onsdag kommer Linnéa hit på middag och på torsdag kommer Kajan och Bella hit på detsamma + spa & tjejfilm. Mys mys mys!

Imorse blev det scones till frukost, som jag - pånyttfödd eller något i den stilen - ställde mig och gjorde. Yummy vad gott det var! Det fick bli en liten avskedspresent till min älskling innan han skulle sätta sig på tåget. Ibland är jag faktiskt en bra flickvän, tror jag.
Lägger upp veckans intervju här strax, så att ni har lite läsning medan jag svettas på gymmet. Ikväll blir det städ och bloggdesigner, ska försöka bli klar med i alla fall två! Massor av kramar.



En mumsig lunch jag gjorde i fredags; knäcke med ägg, lättmajonäs, räkor och paprika samt mina viatminer, en halv blodgrape och te!

Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt :)

2012-05-20 @ 15:14:09
URL: http://sangster.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vad härligt! Stolt över dig Sanna. Ibland behöver man den konkreta pushen genom att anmäla sig till saker :-D

2012-05-20 @ 18:45:47
URL: http://soglam.blogg.se/
Postat av: Lillage

Vad duktig du är! Har du vunnit lite energi kanske? ;)

2012-05-20 @ 19:20:14
URL: http://lillages.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0