Inser sakta men säkert...

... att min kropp inte är gjord för shorts. Gick och funderade på om jag ska lägga ut alla mina shorts på tradera. Jag gillar ju absolut inte mina knän, de är helt ärriga och fula efter åtta år som fotbollsmålvakt på både grus, konstgräs och vanligt gräs. Ibland när jag ser mig i spegeln och inte ser mina vader, så tycker jag inte att mina lår ser så feta ut, men sedan visar sig vaderna, och jag inser att... nej, jag har inga fina ben. Så nu tror jag bara att jag ska spara mina söta shorts - de rosa från Abercrombie & Fitch, mina virkade från H&M och ett par svarta. Resten åker ut på Tradera. Håll utkik.


Kommentarer
Postat av: Anna

Förstår hur du känner! Fotbollen är inte nådig mot ens ben... Får ständigt nya sår och blåmärken... men, men ^^

2012-05-03 @ 15:48:49
URL: http://sangster.blogg.se/fitforfight/
Postat av: Sassäh ᵔᴥᵔ

Hallojs! Kikar in en sväng och önskar dig en fortsatt trevlig dag :):) Berätta gärna vad du tycker om mina bilder på motorcyklarna som körde i tisdags ;) KRAM

nojjz.blogg.se

2012-05-03 @ 16:31:10
URL: http://nojjz.blogg.se/
Postat av: Julia

Från djupet av mitt hjärta: du är så himla fin Sanna! <3

2012-05-03 @ 17:58:41
URL: http://juliaingvarsson.webblogg.se/
Postat av: SARAS FOTON&TECKNiNGAR

sv: Åh tack så mycket Sanna! :)

2012-05-03 @ 19:52:45
URL: http://beatlestokig.blogg.se/
Postat av: moa

Shorts är superfint på sommaren, men har man en känsla så har man, jag tycker iaf att det ser superfint ut! :) Ärr kan jag förstå, men jag tycker ändå att det är lite schysst att ha ärr, syns att man levt då!

2012-05-03 @ 22:50:42
URL: http://tjugosjundenovember.blogg.se/
Postat av: Olivia - drömmen mot att bli fotograf

Du har inte tjockalår/vader eller så, du är super fin i shorts iallfall på bilden! Men när man har spelat fotboll så blir speciellt knänen helt knasiga,de är mina med. Har även massa ärr på mina ben ifrån när jag hade vattenkoppor & myggbett så de är kanske inte speciellt så snyggt men jag går iallfall i shorts ;)

kramis♥

2012-05-04 @ 07:59:59
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Postat av: helene - passion for heels

Jag vet att det inte riktigt spelar någon roll om vad jag säger just för att är man inte nöjd själv så är det så svårt att ta till sig vad andra säger - men Du Är Fin Sanna. Jag hoppas att du längre fram trivs med dina ben så du kan ha shorts en vacker dag för dina ben är ett par sjujäkla ben! Jag trivs inte med mina ben heller men jobbar mig mot att kunna trivas med mig själv och min kropp, det är så mycket mer än bara utseendet, det sitter ju i huvudet. <3

2012-05-05 @ 12:52:24
URL: http://hellenius.blogg.se/
Postat av: Jenny

sälj dom inte sanna! du är verkligen fin som du är :) <3

2012-05-07 @ 09:10:42
URL: http://jennysfoto.webblogg.se/
Postat av: Amanda Matanovic

Thank you! Du är också super fin! Och sen vill jag även säga att jag heller inte är så jätte smal, och mina ben är inte heller så jätte smala. Men det hindrar mig inte för att bära på det jag vill bära på. Om jag trivs i det, så gör jag det om inte så bär jag bara inte i det. Och vad folk tycker och tänker, struntar jag faktiskt i. Och jag har också en hel del r, men jag bryr mig faktiskt inte om dem! Jag tycker du är jätte fin i short iallafall!



Men det spelar nog ingen roll vad jag säger efter som du själv inte är nöjd med din kropp/dina ben. Men jag tycker dock inte du ska sälja dina shorts .. för jag har inte viljat gått ut med short förra året för att jag inte ville visa upp mina fula ben. Men nu stutar jag i det helt och hållet, för folk är upptagna med att se hur dem själva ser ut. Sen kan jag förstå om man inte är nöjd, så bör man heller inte behöva ha short. Men jag tycker ärligttalat att du är jätte fin i short, och att det passar dig! :)



Svar: Jo men det har ju hänt mig också, att folk tar gratis designer sedan gör dem om till sina egna. Om jag ska vara ärlig så tycker jag bara synd om dem, och säger till och kan inte göra så mycket mer en att anmäla dem som inte förstår hur man använder sig utav gratis designer.



Hahaha oj vad lång kommentar det vart nu ..

2012-05-07 @ 17:36:20
URL: http://ammm.blogg.se/
Postat av: Anna

Pax för dina ben! Jag menar, om inte du vill ha dom, så kan jag offra mig :'D jag tar dom gärna och då skulle jag svansa runt i alla shorts som jag tycker är fina (och har råd med hoho). Ärligt talat, det sitter i skallen, inte i benen. Du är jättefin!

2012-05-08 @ 10:29:52
URL: http://madeinjapan.nu
Postat av: L J U V L I G A R E 

Du är super fin sanna! Tänk inget annat så sälj dom inte för gudskull. Punkt slut :)

2012-05-08 @ 21:23:25
URL: http://ljuvligare.blogg.se/
Postat av: Anonym

alltså... det är ju skönt med shorts på sommaren och det finns ju de som väger 50 kg mer än du som bär dem.

2012-05-09 @ 20:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0