5 saker om moí


Jag är generös. Jag älskar att bjuda och köpa saker till folk. Jag försöker skämma bort mina nära och kära så mycket det går. Ibland säger plånboken stopp, men oftast lägger jag hellre pengar på något till någon annan än till mig själv. Jag älskar ju till exempel att köpa saker till Roberto för jag älskar att ge! I London hade jag nästan högst lön av alla, men hade alltid minst kvar på söndagen (jag fick lönen på fredagen) för att jag jämt skulle bjuda alla. Haha.
Jag har svårt att känna empati. Eller vaddå svårt? Jag kan inte känna empati. Sympati har jag jättelätt för, men att vara medveten om andra människors känslor och förstå hur de känner är jag helt främmande för. Har aldrig någonsin kunnat sätta mig in i något jag inte upplevt själv.
Jag är alltid trött. Vilket säkert beror på att jag inte tränar. Men jag ska börja! I promise. Så det är alltid kul när folk frågar om man är morgon- eller kvällsmänniska. Jag är inget av det, haha!
Varje morgon lyssnar jag på Morgonpasset i P3. Sedan jag började på trafikskolan har jag varje morgon lyssnat på P3. Eller jag lyssnar på P3 hela dagen. Men jag skulle nog inte klara av dagen om jag inte fick min latte och dagliga dos av Martina, Kodjo och Hanna!
Jag hatar folk som står på tomgång När man jobbar på en trafikskola så blir det ju mycket bilar. Jag kan inte mycket om bilar, och jag är ingen miljöfanatiker precis, det får jag erkänna. Men när folk står på tomgång i tio minuter på en parkeringsplats eller utanför mitt kontor så blir jag förbannad. Jag tror att det är en tidsfråga innan jag kommer gå fram och skälla ut nån stackare...


Kommentarer
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

sv: hihi förstår det! =) Om man börjat med något man älskar så blir man lätt fäst vid bara det :D

2012-03-16 @ 13:19:49
URL: http://adaras.se
Postat av: vanessa

Fin!

2012-05-25 @ 15:45:11
URL: http://maijavanessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0