Benjamin

Inatt drömde jag att jag fick barn. En liten pojke - Benjamin döpte vi honom till {ett namn som är tagit ur tomma intet, även om jag kan tänka mig att döpa mitt barn till bara Ben} och han var det vackraste jag sett. Han hade ett brunt öga och ett blått, och var blond. Just nu är jag helt inne i den här drömmen, det känns som en sanndröm på något sätt. Fast det är det ju inte i och med att jag aldrig har fått barn, och gravid är jag då inte. Men det satte sig i mitt hjärta på något sätt. Även om jag inte vill ha barn inom de kommande åren, så längtar jag otroligt mycket till den dagen jag har en liten pojke eller flicka i min famn.

Att drömma att man får barn ska representera förändring eller pånyttfödelse i en positiv bemärkelse. Att man kan drömma sådana klardrömmar när en jobbig period i livet håller på att avslutas. Jag hoppas verkligen att det stämmer. Det hade varit så underbart att få lämna den här vintern bakom mig. Det har nog varit det värsta 4 månaderna i mitt liv, jag har verkligen varit ur balans. Dock är det tur att jag har haft min fina sambo med mig hela tiden som tagit hand om mig och gjort det värt att gå upp ur sängen på morgonen.







we it

Kommentarer
Postat av: karin

Vilken häftig dröm! :)

2012-04-04 @ 15:41:36
URL: http://styleandthecity.se
Postat av: karin

Åh vad synd. Om den finns kvar kan du ju alltid köpa den senare :)

2012-04-04 @ 16:00:20
URL: http://styleandthecity.se
Postat av: Nova [ fotoblogg]

http://forevernevertogether.blogg.se/

2012-04-04 @ 17:04:55
URL: http://forevernevertogether.blogg.se/
Postat av: vendela

sv: tack så mycket!! :-)

2012-04-04 @ 17:25:17
URL: http://vvanilla.blogg.se/
Postat av: Olivia - drömmen mot att bli fotograf

Under ett antal månader har jag inte drömt någonting, och jag har knappt känns som jag har sovit. Men denna veckan har ja drömt helt magiska drömmar, blandannat om inatt att jag blev tillsammans med en kille som jag knappt känner, men ändå kändes den så sjukt sann! Det var så klart och liksom ja.. det kändes sant, så på morgonen fick ja fråga mig själv en extra gång så ja inte var tillsammans med honom ;)

haha,ta hand om dig! kramis♥

2012-04-04 @ 17:42:41
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Charlotte Thorén

sv: Tack! :)



Allt bra? Vad gör ni i påsk? :) Puss

2012-04-05 @ 08:44:14
URL: http://charlottethoren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0