favoritbutiker i london



I samband med att jag gjorde min lista om ställen man inte borde missa i London så fick jag frågan om det är några speciella butiker jag inte tycker att man får missa. Nu är det ju så att jag shoppade inte överdrivet mycket under min vistelse där i och med att jag prioriterade nöje framför shopping. However, här har ni mina favoritbutiker.

H&M på Regent Street
Som jag skrev i inlägget om ställena, så tycker jag inte att man ska missa Londons bästa H&M som ligger på Regent Street. Men inte den som ligger där Oxford Street korsar Regent, nej, man går ner mot Piccadilly, också ligger butiken på vänster sida om du kommer från Oxford Circus.

Apple Store i Covent Garden
Jag tror att vilken PC-kramare som helst skulle konvertera till Apple och köpa halva butiken om man gick in på Apple Store i Covent Garden. Dock alltid smockat med folk, men det spelar väl ingen roll. Det är en så fantastisk känsla för oss som är lite teknik-töntar. Åh, jag får gåshud bara av att tänka på det.

Abercrombie & Fitch på Savile Row
Även om man inte köper något i butiken (priserna är ganska dyra jämfört med amerikanska priser. Eller väldigt dyra jämfört med amerikanska priser...) så tycker jag det är värt ett besök när man ändå är i London. Töntiga dansare på övre balkongen, parfym sprutat i ansiktet, killar med bar överkropp. Do I need to say more? Nej, jag tror inte det. Det är en upplevelse.

River Island på Oxford Street
Jag fullkomligen älskar River Island. Det är min favoritbutik i London. De har så otroligt snygga kläder, fantastiskt snygga accessoarer och helt okej priser. Man får absolut inte missa denna butik, och ta den på Oxford Street - den är grym!

Topshop på Oxford Street
I princip allt finns på Topshop på Oxford Street. Och inte bara kläder, skor och accessoarer, nej; här finns en nagelsalong, godis och cupcakes, hårfrisörer, fiskspa - allt! Helt galet, så inte bara för att nedersta våningen bara består av skor, skor och åter skor, gillar man Topshop så bara måste man besöka Oxford Streets butik. Och även om man inte gillar Topshop så måste man besöka Oxford Streets butik.

All Saints i Covent Garden
Att gå in på All Saints gör man på egen risk; det finns en stor chans att man blir helt förälskad i plaggen där, men tyvärr avlider av en hjärtattack när man ser vissa priser. Jag har personligen aldrig haft råd att köpa något där, men är väldigt sugen på en kofta när jag åker till London nu i november. De är fantastiskt fina, och ganska unika! Om inte annat så får man otroligt mycket inspiration från butiken.

Boots på Oxford Street
Boots tycker jag är ett paradis för oss som älskar smink och skönhet. Bra priser och på den baota-stora som ligger på Oxford Street kan du hitta allt!. Så för guds skull - spendera liiite tid inne på Boots!

Forever21 på Oxford Street
Blir mycket Oxford Street här, men Forever21 öppnade i slutet av juli på Oxford Street, och jag tycker att det är värt ett besök även om mina känslor för butiken har svalnat lite grann... Men som sagt; det är värt ett besök, för de har trots allt otroligt snygga kläder, och man får tänka lite att man får vad man betalar för.

Funderar på om det blir en fortsättning följer, men det är detta jag kommer på nu!
Trackback
RSS 2.0