LCHF




Då vare dags igen!

Japp, jag har börjat med LCHF igen, känns hittills inte jättebra, för min mage är ju inte van vid att få så mycket fett istället för kolhydrater, så räknar med att den här första veckan kommer vara lite jobbig. Man blir ju så otroligt mätt, och inte mätt på ett vanligt sätt, utan mer kräk-mätt tycker jag.

Jag kände att jag behöver något att fokusera på. Något som gör mig glad och får mig att må bättre, vilket LCHF har gjort tidigare, så jag stack till Waitrose igår och köpte massa grejer så att jag kunde göra ordentliga mål. Har idag bakat 24 oopsies, och åt en supergod omelett till lunch (ägg, philadelphia, ost och skinka + salt och peppar, yummie!). Det som har varit bra med att göra detta tidigare har också varit att jag hittat motivationen till att röra på mig. Så jag ska försöka börja lägga mig i tid så att jag orkar göra det på dagen, istället för på kvällen för då kommer så mycket annat i vägen. Här har jag skrivit om LCHF tidigare. Dock kände jag att texten var ganska barnslig, så jag tror jag ska skriva en bättre!

Kommentarer
Postat av: IDAWA

sv: Åh, tack! :D



Haha, jo jag förstår hur du tänker där! :)

Jag lyckades även tajma in så jag målade den brittiska flaggan på naglarna i lagom tid till kungliga bröllopet. Så här hemma fick jag en massa frågor om jag tyckte om de brittiska kungligheterna, om jag tyckte det var spännande med monarki osv. (Själv visste jag inte ens att det var bröllop, haha)

2011-05-05 @ 17:04:49
URL: http://idawa.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hej hej! :)

Supernice blogg du har, är också intresserad av bloggdesign emn inte 100% på det precis. Har kollat igenom typ alla dina videosar och de är sjukt bra!



Men har två små frågor, som du gärna får svara på om du vill/orkar! :)

1. Vad har du för teckensnitt (typsnitt eller vad det nu heter) på texten i detta inlägg - http://sannasrum.se/2010/october/lchf-frukost.html



2.Vilken/vilket mall/tema tycker du är en bra början att börja på ifall man ska börja på en ny bloggdesign ? alltså på blogg.se??



Tacksam om du svarar!

Ha en bra dag,

kram

alexandra

2011-05-05 @ 17:19:58
URL: http://meplusmyself.blogg.se/personlig
Postat av: Charlotte

Sv; Under 70 är AS BRA! Är stolt över dig. Längtar själv tills jag är där en dag :D Jag är sjukt gotte sugen nu på det senaste, men det är väl bara för att man deppar och så tror man att man mår bättre av det! ICKE!! Jag kom nyss hem från gymmet. Buken SKA bort! :) peppa peppa peppa :)))



Och grattis fan vad skoj Sannis! <3 Blomkålsmos och IKEAS köttbullar måste du ju nästan käka någon dag då ju ;) Jag åt köttbullar med blomkålsmos idag :) Gott!



haha ingen fara, jag är också glömsk! ;) Jag fick den lilla lägenheten i Kungälv. På 20 kvm. Inflyttning 1:e juli men om han som bor där nu blir klar innan så kommer han att höra av sig till mig :) Så förhoppningsvis mitten av juni.



Haha blev långt svar. Puss på dig! <3

2011-05-05 @ 17:24:48
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Julia

sv; Jag förstår att det är riktigt riktigt oskönt att det har gått sönder, jag älskar att fota macro!



Jag förstår dig fullt ut. Jag och min sambo har sedan när vi började träffas (vilket är sex månader sedan) umgåtts typ hela tiden, så jag har nästan aldrig saknat honom sådär riktigt riktigt mycket! Vilket jag självklart är riktigt glad för också!



Jag blir så sprudlande glad när jag hör att det går bra för andra, speciellt när det gäller kärlek för det är något som alla förtjänar att ha! Och så blir jag lite extra glad då det inte enbart är vi som inte skall göra allt så långsamt. Varför skall man vänta med allt det roliga?

2011-05-05 @ 17:25:02
URL: http://juliaingvarsson.webblogg.se/
Postat av: Therese (Therese skönhetsblogg)

Vilken härlig blogg du har! Håller med om att de två låtarna du gillade med Veronica Maggio är jättehärliga att lyssna på! :) Kram

2011-05-05 @ 18:39:43
URL: http://Theresenorlen.blogspot.com/
Postat av: Isabell

Svar: Tack! :)



Lycka till med lchf"dieten" eller vad man ska kalla't :)

2011-05-05 @ 19:48:22
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Emelie Rommedahl

Min mamma o styvpappa gick på GI ett tag, en mildare form av LCHF har jag förstått? De rasade i vikt! haha

2011-05-05 @ 22:41:48
URL: http://erommedahl.blogg.se/
Postat av: Amanda

Lycka till! :D:D

2011-05-07 @ 19:25:06
URL: http://mycketamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0