6 månader

Det är galet hur tiden kan gå så fort. Tänk att det var hela sex månader sedan jag satte mig på planet, sex månader sedan jag inte kunde hitta Katy på Stansted, men till slut satte mig i hennes Land Rover och åkte hem till huset. Huset som jag nu spenderat sex månader i. Det är så sjukt var tiden går fort när man har roligt. För även om jag längtar hem, till lägenhet, pojkvän, vänner, familj, Sverige och allt, så har jag ju roligt. Jag gör saker nästan hela tiden, jag lär mig nya saker varje dag och jag har vuxit så mycket som person sedan jag kom hit.

Nu har jag mindre än två månader kvar. En månad och 25 dagar kvar för att vara exakt. Jag har åtta helger. Kommer kännas konstigt när jag väl säger hejdå, för alltid, i Paddington den där söndagen i juli. Kommer kännas konstigt att aldrig få reda på hur det går för pojkarna, om familjen flyttar till ett nytt hus, hur deras nya au pair är och allt det där. Men det är ju också livets gång. Och jag är väldigt glad att jag har fått uppleva det här. Nu har jag en månad och 25 dagar kvar, om två veckor är Joakim och Capa här på besök, veckan därefter kommer Fredrika och sedan är det midsommar { Hyde Park, någon? }

Men jag känner att, oavsett hur mycket jag vill hem till alla kramar, alla pussar, den fina lägenheten, alla fina vänner och min underbara familj så måste jag faktiskt fånga dagen från och med nu. Jag kommer aldrig vara med om detta igen, och då kan jag inte bara gå och längta hem dagarna i ända.



{ Första helgen i London åkte jag själv till Camden }


Kommentarer
Postat av: micka

rätt inställning, tjejen!

2011-05-29 @ 14:21:59
URL: http://frayme.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jag måste bara säga att jag tycker att din blogg är så himla mysig! Älskar den! :)

2011-05-29 @ 15:25:58
URL: http://fiveseconds.webblogg.se/
Postat av: Michelle

Du, jag firar hemskt gärna svensk midsommar i Hyde Park. Säg till så slår vi till med det lilla extra! Midsommarstång och allt!

2011-05-30 @ 02:44:37
URL: http://oaklandstolemyheart.blogg.se/
Postat av: Millan

Sv: Åh vad snällt! Älskar verkligen designen och uppskattar att du tagit dig tid att fixa för oss lite mer okunniga (;



Du har säkert annat för dig än att hjälpa, men jag slänger in en fråga ändå.

Fixade precis så att alla kan se det teckensnitt jag valt, vilken dator de än sitter på (med hjälp av din guide).

Det funkar och så, men medan sidan laddar visas det gamla typsnittet? Huh?

2011-05-30 @ 12:00:14
URL: http://frufitta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0