Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv idag



Tröttheten har varit närvarande sedan jag vaknade imorse av alarmet. 30 minuter innan utcheckning. Jag satte mig upp i sängen och sa "ÅH, JAG VILL INTE GÅ UPP ÄN!!!" och hörde ett mumlande "what?" någonstans under täcket. Sedan dess har jag väl varit en vandrande zombie. Har sovit middag men är fortfarande helt tung i huvudet. Som tur var är barnen lika trötta, så det var inga problem att lägga dem idag. Jag tror faktiskt det var sista gången jag satt barnvakt. Skönt, men självklart lite sorgligt också.

Hade tänkt göra mig en skål med popcorn men det stod sweet flavour på paketet och jag äter absolut inte några sockerpopcorn. Så jag har tagit mig en burk cola, ska kolla på ett avsnitt Cold Case, och sedan ska jag nog krypa ner bland mina lakan, stoppa i öronpropparna så att jag kan få sova ut imorgon och nana bort ytterligare tid av min Londonvistelse. Det var som jag sa till Andrew igår "Jag vill bara hem nu" och han frågade varför. Jag sa att jag vill hem till mitt liv. Eller någon form av liv.

Kommentarer
Postat av: CAROLINE

hur kan man längta hem när man e i london ? :D haha

2011-07-17 @ 01:33:54
URL: http://carolinemore.blogg.se/
Postat av: Julia.

Hej tjejen! Eftersom du verkar ha en himla bra koll på det här med bloggdesign och stilmallar så måste jag bara fråga en sak! När jag gjorde om min design i hopp om att få den mer stilren så raderade jag en massa koder från stilmallen/kodmallarna, detta resulterade att min "rubriklänk" blev blå och jag vet inte hur jag ska åtgärda detta, för att få den svart dvs. Så jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig? Skulle uppskattas väldigt mycket!

2011-07-17 @ 11:41:08
URL: http://heydudess.blogg.se/
Postat av: Maja

Är det ofta barnen inte lyssnar på vad du säger vad och hur de ska göra /bete sig?

2011-07-17 @ 13:43:46
URL: http://majyaa.blogg.se/
Postat av: Claudia

Jag vet att du inte svarar på frågor om Photoshop eller bloggtips men skulle du inte kunna vara så snäll jag göra en guide på hur man gör så att bakgrunden stannar kvar när man scrollar ner på bloggen. :)

2011-07-17 @ 15:04:52
URL: http://claudiaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0