The Saturdays



Så galet bra låt!


Lördag då. Det var lördag igår. Vi var taggade på en rejäl utgång trots att det var lite utav karate på fredagen. MEN. Det slutade inte riktigt som vi hade tänkt oss. Jag hamnade på en pub i Victoria/Vauxhall. Riktigt engelskt. Men, det var ju inte så det började. Nej, jag gjorde mig en fin liten fjortis-flask-proviant-dryck och sprang bokstavligt talat till tåget med denna hemmagjorda cosmon i en colaflaska. Mötte Andrew på Oxford St, också tog vi tåget till Pimlico och var hemma hos honom en stund. Jag tror att jag inser mer och mer hur mycket han passar mig, för mina vänner... ANDREW HAR EN KATT! OCH SANNA PREIFELT ÄLSKAR KATTER.

Vi gick mot puben The Grosvenor, där hans kompisar var. Det var så genuint - precis som en engelsk pub ska vara, alla hälsade på Andrew när vi kom in, gamla som unga, ägaren kom fram och småpratade, munhöggs lite med killarna och sånt. Så sjukt härligt. Vi skulle sedan åka vidare mot Camden, men vi kom aldrig dit. Foffe kom till Grosvenor, och sedan tänkte vi gå till en klubb som heter Pache, men det var lite dyrt för våra svenska plånböcker. Så det slutade med att Foffe gick hem mot Kennington och jag och Andrew gick till Victoria. Somnade vid fyratiden med ett leende på läpparna.

Ska visa lite smågrejer jag köpt under helgen snart, och berätta vad jag gjort idag. Är lite stolt över mig själv att jag vågade göra det jag gjorde, haha. Men, strax!

Kommentarer
Postat av: Mirre

Härligt gumman, glad för din skull

Kramar

2011-02-06 @ 20:00:02
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nyfiken man blev :)

2011-02-06 @ 20:54:07
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: The monster herself

Låter bra :)

2011-02-06 @ 21:03:50
URL: http://mittminimonster.blogg.se/
Postat av: IDAWA

Vad kul, du verkar verkligen vara glad. Underbart! :)



Tänkte fråga dig en sak, är det okej att jag också använder mig av sådär grå mindre text i slutet av inläggen lite ibland? Du får absolut säga nej om du tycker att det blir för lika, jag ville bara höra efter först :)

Ha en bra dag!

2011-02-08 @ 16:29:28
URL: http://idawa.blogg.se/
Postat av: Elin

The saturdays är grymt bra och speciellt den låten :D

2011-02-08 @ 20:07:08
URL: http://theweirdosforever.blogg.se/
Postat av: Ida

jätte fin blogg, vad gör du ikväll? :)

2011-02-10 @ 18:35:04
URL: http://idanoorling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0