Shoppa i London - marknader

Gjorde ju ett inlägg med mina favoritaffärer (de flesta på Oxford Street) men tänkte också att jag skulle göra ett inlägg om marknader! Så här har ni det.

Brick Lane
På Brick Lane är det marknad på helgen utefter gatan. Sedan finns det också otroligt mycket vintage/second hand butiker utmed vägen. Gör man en avsnikare kommer man upp till Beyond Retro. Här finns det otroligt mycket snygga grejer om jag får säga det själv. Har inte köpt något där ännu, för vi brukar åka dit på söndagar när vi gör det och då ekar min plånbok tom, om jag nu inte haft en väldigt lugn helg. Hur som haver - jag har hittat vackra second hand-pälsar, snygga retrojeansshorts, converse och en massa mer! Värt ett besök.

Portobello Road
Portobello Road i Notting Hill har på lördagar en marknad som tydligen ska vara fantastisk. Jag har också bara varit där på söndagar, alltså har jag inte upplevt denna marknad, men det ska finnas mycket vad jag har hört. Om inte annat är det kul att bara gå runt och kolla!

Camden Market
I Camden finns det marknader högt och lågt - The Camden Market, The Stables Market osv. Är det fint väder är det underbart att bara strosa omkring och kolla på grejer. Det finns inredning, kläder, skor och smycken till bra priser. Och man kan ju pruta! Min vän Petra har bland annat köpt en supersnygg bikerjacka här, och om jag hade pengar har jag nog också köpt en del. Men jag lyckas alltid prioritera bort denna marknad.

Trackback
RSS 2.0