Nollställ




Åh himla jäkla Macbook. Eller det är väl mest mitt fel. Ni förstår att med en Macbook kan man bara stänga skärmen, så hamnar den i vänteläge, och nästa gång man öppnar den finns allt kvar. Vilket jag har gjort i princip varenda dag, jag har alltså stängt av min dator helt kanske fem gånger sedan jag köpte den. Så nu är batteriet helt fuckat, och jag måste nollställa datorn och se om det gör någon skillnad. Så sjukt oskönt. Alla program försvinner, så jag måste ladda ner allt igen. Ett monsterjobb. Det blir i och för sig ännu värre om det inte hjälper - då måste jag lämna in den hos Apple och God knows hur mycket det kommer kosta stackars mig..

Jaja, tillbaka till Vänner och att stryka. Om 2,5 timmar sitter jag på Frith Street i Soho med en nål i handleden. Kan misstolkas. Men en bläcknål, inte en kanyl... Haha.

Kommentarer
Postat av: amo alfred^^

du kan ju flytta alla program till ett eller fler usb-minnen och sedan flytta tbx dem till datan, bara ett tips så du slipper förlora allt jobb ;)

2011-04-20 @ 13:36:59
URL: http://amoalfreds.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Skulle så gärna vilja göra en tatuerin men blir bara nervös över att läsa om att du ska göra en haha :)

Men hoppas verkligen att den blir bra!

2011-04-20 @ 13:37:13
URL: http://rebeckaiusa.blogg.se/
Postat av: warnmark -foto & hälsa

Haha jag som precis är i tankarna på att köpa en macbook och så skriver du detta inlägget ;). Men jag kanske inte kommer att stänga skärmen så många gånger/dag. Hur tycker du att den fungerar i övrigt förresten? Och vad är det för tum du har?



Lycka till med tatueringen! Ska bli spännande att se resultatet :)

2011-04-20 @ 13:38:53
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hoppas det löser sig med datorn :)

2011-04-20 @ 14:52:38
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Antonia

Åå usch vad jobbigt :/ Någon kabel mellan hårddisken och något annat på min mac gick sönder i vintras, när den var tre månader gammal, helt sjukt! Då bytte de ut hårddisken för de trodde att det var den det var fel på först, så allt jag hade gick förlorat. Men nu efteråt så fick jag tipset om att säkerhetskopiera hela datorn på en extern hårddisk.. hmm jag borde nog göra det för att undvika eventuella problem :P Hihi ett litet tips bara :D

2011-04-25 @ 22:40:45
URL: http://melkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0