Kommentar på kommentar

Jag fick en kommentar från sofieh (anonym of course, varför ska man stå för vem man är, liksom?) om att jag var elak som inte ville läsa bloggar där folk inte kan stava.

Så nu ska jag skriva ett fint litet svar på denna kommentar;
Att Falsk Sanning och Hot Gossips inte har MVG i svenska är bara en del i av att jag inte vill läsa deras bloggar. Jag läser många andra bloggar där personen i fråga inte har bäst stavning. Det är egentligen inte det det handlar om. Det handlar väl mest om att de använder sig så mycket av slang, av fula ord och sådant. Jag tycker inte att hora, fitta och sådana ord är roliga att läsa i en blogg. Till en början var det mycket sådana inslag i till exempel Falsk Sannings blogg.

En annan anledning till att jag inte vill läsa deras bloggar är för att de båda har utnyttjat mig med designer. Jag har gjort gratis designer till dem båda, först Falsk Sanning, sedan Hot Gossips. Men gav man dem lillfingret tog de hela min hand. Jag är besviken på dem båda. Aldrig kan personer som inte förstår sig på bloggdesign förstå att man lägger ner sin själ i designerna.

Anledning nummer tre är att jag redan läser många storbloggar; Amir, Blondinbella, Kissie, Dessie, Paow etc. Således har jag redan sett allt som skrivs i deras bloggar, och jag har redan dragit slutsatsen själv att Kissie kopierar från andra bloggar och att Amir och Paow håller på att bråkar hela tiden. Jag behöver inte ytterligare en blogg som förklarar detta faktum för mig, jag har förstått det bra själv.

Till sist - jag drar inte alla över en kam, jag läser som sagt bloggar där bloggaren i fråga inte är bäst i stavningsklassen. Blondinbella är ju inte bäst på att stava, inte Kissie heller. Jag säger bara att när det gäller dessa två bloggar (FS & Hot Gossips) så förbiser jag inte det faktum att de använder sig av fula ord, slang och dålig stavning, och att jag dessutom har gjort dem tjänster som de inte uppskattar. Det blir en fel-svenska-kompott som jag inte gillar alls.

Kommentarer
Postat av: Blondie Gossip ♥

Jag trodde inte detta om FalskSanning, herregud. Besviken på FalskSanning.



Jag såg denna lilla drama förut mellan dig och HotGossips. Hur kan man utnyttja personer sådär, speciellt när du har lagt tio timmar på det? :S

2010-01-10 @ 16:37:56
URL: http://blondiegossip.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Bra skrivet, men jag fattar inte varför folk ska vara anonyma heller? Stå för vem man är tycker jag man ska göra.

2010-01-10 @ 16:53:20
URL: http://ppicture.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Heej! Hoppas du hade kul igår! :) Jo, du sa att du visste en kod jag skulle lägga in i stilmallen, så mina inlägg hamnar i mitten av sidan! :) lust att slänga in den som kommentar på min blogg? :) himla snällt!

2010-01-10 @ 17:57:37
URL: http://emeliebw.blogg.se/
Postat av: Rasmus

Jag tycker du gör helt rätt. Samt ska man kommentera kan man i alla fall vara ärlig med VEM MEN ÄR! Eller hur!! Samt jag kan hålla med om att de stora bloggarna kan skriva hej vilt och ta lite från varandra. Men ibland (vad jag tycker) kan det va lite kul att läsa :). Samt en bloggdesigne tar TID och MÖDA att göra.. Inget man gör på en pisskvart! så jag förstår om du blev besviken på dem.



Ha det bra ! :D

2010-01-10 @ 19:55:25
URL: http://sheargenius.blogg.se/
Postat av: Marielle

Hejsan, jag ser att du har reklam från adoperator, har oxå skaffat därifrån men får ej det till att fungerar, kommer liksom ingen bild/text utan bara vit ram, undrar om du vet hur man gör för att det ska fixas?

Kolla in min blogg så får du se.

ha det fint

2010-01-10 @ 19:59:57
URL: http://majjjan.blogg.se/
Postat av: V I L J A

Haha konstigt att alla påhopp alltid kommer från Anonyma små personer ;D Usch!!

2010-01-10 @ 20:31:38
URL: http://viljasvarld.blogg.se/
Postat av: Emelie

Gud vad du är duktig! :D tack så jättemycket för hjälpen.

Stod ingen siffra där alls, alltså därför det varit fel! TACK!

2010-01-10 @ 21:00:09
URL: http://emeliebw.blogg.se/
Postat av: peter

va fin blogg du har

2010-01-10 @ 21:08:21
URL: http://youngpeter.blogg.se/
Postat av: peter

va fin blogg du har

2010-01-10 @ 21:08:23
URL: http://youngpeter.blogg.se/
Postat av: Marielle

Hej igen, ja du såg säkert dom annonserna på vänster sida? jag mena på höger, där är bara en vit ruta, vad jag kan se, min pojkvän kan inte heller se på sin dator.



Ha det fint

2010-01-10 @ 21:15:57
URL: http://majjjan.blogg.se/
Postat av: malin

jo det är bara bra:)



Kram <3

2010-01-10 @ 21:22:57
URL: http://lifebymk.blogg.se/
Postat av: V I L J A

Svar: hehe ja dom är grymt lika på dessa bilder, samma stil på ur dom sitter också :) Haft en skön helg Sanna?

2010-01-10 @ 21:29:14
URL: http://viljasvarld.blogg.se/
Postat av: Marielle

Okej, kommer det efter ett tag eller ? Jag menar satt rätt så lågt clickrate och det andra, tyckte det liksom vverkade bättre än tradedoubler då man fattade nada av det.

Ha det

2010-01-10 @ 21:45:18
URL: http://majjjan.blogg.se/
Postat av: Maria

Det där kan jag verkligen hålla med dig om! Det är otroligt jobbigt att läsa bloggar där personerna inte ens kan stava ordentligt. Ämnet de skriver om kan vara intressant, men när grammatiken är så pass dålig att det blir jobbigt att läsa så hoppar man ju över de bloggarna.



sv: Vad intressant. :) Det är helt säkert därifrån de fått inspiration till typsnittet också, för de var ju väkdigt lika.

2010-01-10 @ 22:07:30
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: elina ^.^

oh em gee.. älskar verkligen din design :$

2010-01-10 @ 22:34:44
URL: http://eeliinasrisuk.blogg.se/
Postat av: Marina

Jag håller med dig! Jag gillar inte att läsa bloggar där bloggaren med flit skriver ovårdat, använder sig av förkortningar eller när texterna helt enkelt inte går att läsa.



Stava fel kan ju alla göra och stavningen är inte lätt alla gånger men jag tycker att om man vill ha läsare och bli en lite större blogg krävs det att man anstränger sig väldigt mycket, gällande språket också.



Bra inlägg! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0