Trötter

Sleepy head.


Jag är så trött så att jag hade kunnat dö. Men det är massor med saker jag måste fixa idag; fylla på telefonen, ringa vandrarhemmet för imorgon, ringa Foffe om vad vi ska hitta på imorgonkväll, fixa två brev från myndigheter i Sverige som bekräftar var jag bor så att jag kan få mitt bankkonto, lösa mitt körkort (det jagar mig och är fruktansvärt jobbigt).

Hela morgonen har jag lekt med pojkarna. Jag har försökt få dem att vilja leka att vi ska sova, för jag har varit så trött. De ville hellre leka jage, så jag har sprungit lite fram och tillbaka mellan köket och vardagsrummet... Eller ah, det är ett rum... Men de ville också pussas och kramas lite, och hade varit grymt exalterade igårkväll. Imorse såg jag riktigt hur Ben sken upp när jag kom ner på hans rum. Myyyyys.

Nu ska jag då ner till Golders Green och lösa mitt telefonkort så att jag kan göra nummer två och tre på att-göra-listan.

För övrigt vill jag bara spy lite galla; till alla er som har adoperator - sluta med det. Jag kommer sluta med det så fort jag har fått mina pengar (närmare 800 kronor är de skyldiga mig), för de håller inte sin del av avtalet. De ska betala inom 60 dagar, men nu har det gått 30 och de säger att det kommer ta ytterligare 60. Alltid får man maila och skälla på dem och förklara att man jättegärna vill ha sin bit av kakan. Idioter, jag är så sjukt färdig med den sidan. Frossle, här kommer jag.

Kommentarer
Postat av: Takai.blogg.se; a plus size blog ♥

svar:

ja, paket är kuul! :D <3 hihi.



jag veet, hm har varkligen snygga saker alltså! :} <3

2010-12-30 @ 12:41:52
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Mirre- Foto & hundtoka

tsssi vad rart, sover du med sådan? Vad mysigt du och pojkarna har det då =D

kramar

2010-12-30 @ 12:56:47
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv; Mhm, det gjorde ap ont! Usch! Jag känner mig också trött och seg. Tomas är sjuk här hemma och jag hoppas inte jag blivit smittad :/

2010-12-30 @ 13:58:06
URL: http://charlottethoren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0