Hur rädd ska man vara?



Under de senaste dagarna har jag rört mig ganska mycket med kollektivtrafiken här i London - buss och London underground. Och jag har varit uppriktigt rädd. Tittat runt omkring mig hela tiden och försökt hitta någon som skulle kunna vara... terrorist. Ja, Aftonbladet har ju lyckats med sin skrämseldel. Men frågan är hur rädd man ska vara för terroristattacker. Ska man begränsa sitt eget liv eller leva med risker? Fast sedan ska man också fråga sig hur mycket man ska lita på Aftonbladet. Jag kommer ihåg när allt handlade om svininfluensan, herregud vad Sverige bara käkade allt Skrämselbladet skrev och köpte upp allt lager med alkogel från Apoteket. Sedan så var det bara ett fåtal som fick de, och de som dog led av andra hemska sjukdomar.

Här i London gick svininfluensan också, och två i min familj hade det. Not a big deal, liksom. De lever ju nu. Och i veckan hade troligtvis ytterligare en medlem ur familjen svininfluensan (det var dock inte jag, haha). Och han lever nu också.

Så ska man sitta och ha obehagliga fjärilar i magen när man åker tuben? Ska man vara rädd att bussen man sitter på helt plötsligt ska sprängas? Hur rädd ska man vara?

Kommentarer
Postat av: annelie berg

Usch det där är så obehagligt. Det är samma här i Stockholm nu efter förra veckans bombattack. Törs man ens röra sej på stan? Nää, jag stannar nog inne eller håller mej på de mindre orterna.

2010-12-19 @ 14:34:39
URL: http://annelieberg.se
Postat av: amanda

sv: Okej tack så jätte mycket !

2010-12-19 @ 15:27:47
URL: http://styleisthename.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Jag vet faktiskt inte hur rädd man skall vara ?! Lite läskigt är det, varför det finns såna människor =/



sv; Ja, lite nya luften inför nyår finns allt och där ingår MYCKET mer träning och kanske inte så mkt lchf-kost, men det tänket att man inte ska trycka i sig för mkt kolhydrater iaf :) Vi har köpt ytterliogare spel till wii idag ;)

2010-12-19 @ 15:33:24
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Charlotte

sv; det var jätte mysigt att bara komma iväg :) :)

2010-12-19 @ 15:46:36
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: matilda ♥

sv; tack :)



jag är väldigt rädd nu i sthlm. :( inte för jag bor där då, men mina föräldrar har en lägenhet där så just nu är jag rädd..

2010-12-19 @ 15:55:22
URL: http://matildax.blogg.se/
Postat av: My

Så obehagligt ändå. Först Sverige & nu London ?

2010-12-19 @ 16:34:39
URL: http://mysn.webblogg.se/
Postat av: Jennie

Jag tycker att det är tragiskt att kvällstidningarna (och många andra) ska skrämma upp folk. Visst kan de vara bra att informera, men de gör de ju inte riktigt på rätt sätt. Inte enligt mig i alla fall.



Sv: Tack :) Snällt av dig..



Du förresten, du som är så duktig på design och koder osv.. Du kan inte förklara hur man gör så man får egen personlig font på rubrikerna (som du har) och alla kan se de fast de inte har den fonten installerad på datorn?

Om du hängde med i de jag menade? :P



Kram!

2010-12-19 @ 17:21:33
URL: http://jenniemariajohansson.blogg.se/
Postat av: Mirre

Ojdå, vad de sjåsar upp det. Men svininfluensan, går den igen.



Kramar

2010-12-19 @ 20:35:50
URL: http://myflowergirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0