5 saker du inte visste



Jag står på kommunfullmäktige-listan i min kommun

Japp, på Folkpartiets valsedel i Lerums kommun hittar du mitt namn på plats femton. Jag hade inte tänkt driva någon kampanj för att komma in, men nu när jag tänker efter hade det ju varit lite roligt, haha. Och jag kanske skulle trivas? I don't know, ett jobb hade det ju varit i alla fall.

Jag är sämst på att simma
Jag har alltid varit dålig på att simma, fast när jag var liten märktes det inte så mycket i och med att badade så mycket ändå. Men jag är långsam och blir lätt trött, antagligen för att jag har fel teknik. I skolan när vi skulle simma var jag alltid sist, för jag kunde liksom inte. Det var superjobbigt.

Jag har varit tonårsförälskad i tre killar som bor i andra länder
Det började när jag var tolv och vi spelade Gothia Cup. Då blev jag kär i en kille från Marocko, som jag brevväxlade med jättelänge. Det spårade ganska rejält till slut, för han ville använda mig som kontakt för att få visum i Sverige. Haha. Sedan var det Harry från Skottland, som jag pratar med då och då på msn, faktiskt ganska trevlig kille. Honom var jag jättekär i faktiskt. Året därefter var det Santeri från Finland som var en kopia av Harry, fast finsk då. Vi pratar lite på Facebook ibland, men inte så mycket.

Jag sparar alla kärleksrelaterade saker i en luden box som det står Crushes på
Alla smycken, bilder, brev, kort - allt. Allt finns i min Chrushes-låda som jag införskaffade mig i USA 2003. Den är supersöt men väldigt hemlig. Där har jag breven från min marockan, korten från min första pojkvän, ringen som jag fick i present av mitt förra ex, och så vidare. Ibland tar jag fram breven och sakerna och tittar lite på dem och minns tillbaka.

Jag skulle vilja ha Rederiet och Baywatch på DVD-box
Rederiet är ju helt klart världens bästa serie, jag tror jag gillar den mer än Desperate Housewives och Gossip Girl faktiskt. Nu har jag i och för sig glömt av lite, men när jag var yngre älskade jag verkligen det. Kan dock inte hitta avsnitten någonstans, och det är ju tråkigt. När det gäller Baywatch så är ju det så sjukt mycket nostalgi, jag tittade alltid på det när jag var yngre och det gick på trean. Så det vill jag också ha.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Det där med kärleksrelaterade grejer i en låda känner jag igen. Så har jag det också. Dock vet jag inte vart jag har grejerna från mitt ex. Kanske ligger där i, eller i nån låda på vinden hos mina föräldrar. Hm.

2010-08-09 @ 23:33:09
URL: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/
Postat av: ninnie carlsen

okej jag förstår att det kan vara lite jobbigt men kan du bara säga vart i HTML du har lagt din reklam eller hur du nu har gjort. det vore guld värt för mig :)

2010-08-10 @ 00:28:44
URL: http://ninniesofia.blogg.se/
Postat av: Lisa

Rederiet! Varför har du inte sagt nåt? Vi är ju en hel Rederiet-fanclub i LUF! :)

2010-08-10 @ 03:33:05
URL: http://lisahansens.wordpress.com
Postat av: Junitjej

Kul att få vet amer om dig!! Så söt den ludna boxen är.

Vad tycker du om detta: http://junitjejen.se/bjorklunds-forslag/ ?

2010-08-10 @ 08:37:06
URL: http://junitjejen.se
Postat av: t a k a i ♥

rederiet är awesome <3

2010-08-10 @ 11:41:09
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: E

Kul att veta lite mer :D

2010-08-10 @ 14:09:10
URL: http://www.tasteofemma.devote.se
Postat av: Elin

Haha, söt lovestory med din Marockan ;) Dock gillade jag den där rosa fluffiga boken! En sådan skulle man ha haft!

2010-08-14 @ 13:24:50
URL: http://elinrobertson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0