Dålig stil

Nej, hörrni jag är inte jättepigg på att blogga just nu.
I förmiddags upptäckte jag en tjej som hade kopierat bilderna jag har på "om mig" och även listorna som  jag har där. Allt här på bloggen har jag gjort själv i Photoshop, alla listor och allting har jag kommit på själv, om inte annat står. Jag länkar alltid! Men så ser jag att den här tjejen inte bara har kopierat texten utan även bilderna i det inlägget. Jag blev jättebesviken och skrev till henne att jag tyckte det var dålig stil, samt att jag gör allt själv och att hon fick ta bort det.
Hade hon frågat mig först hade jag kanske sagt ja, eller så kanske jag hade satt mig och gjort egna bilder till henne som hon kunde använda. Till svar får jag en dryg kommentar, som antyder att det är jag som har gjort fel:

Jasså, lugnt jag ska ta bort! men folk brukar vela dela med sig av en sådan liten sak, så ehm. lite onödigt bara.. shit asså, men aja lugnt. Ha de så bra ,


Vaddå folk brukar "vilja dela med ig av en sådan liten sak"? Jag kan inte förstå hur folk kan vilja dela med sig av saker de inte ens vet om att de delar med sig av! Som sagt - hon sa inte ens det till mig, och antagligen har hon aldrig bett om lov till någon annan heller! Och "ehm... lite onödigt bara", vaddå onödigt. Hur har hon mage att bestämma vad som är onödigt?!
Jag satt med min nuvarande design i 8 (!!!) timmar häromdagen. Det är min fritid. Jag gör det inte för att folk ska kopiera det jag gör. Det är helt, helt, helt fel!

Tycker främst synd om den här tjejen som själv inte verkar förstå att det är hon som har felat!
Nu ska jag sätta mig ute i kvällssolen och ta ett glas vin för att lugna ner mig lite. Jag är jättebesviken och upprörd över hur hon kan skriva så tillbaka till mig när det är hon som har gjort fel!
Trackback
RSS 2.0