It's getting to me now

Idag är det den 28:e juli och för 4 månader sedan kysste jag Mattias för första gången.
På något sätt blir förhållanden bara bättre ju äldre man blir, ju mognare man blir. När man kan resonera sig fram till lösningar och verkligen inte beter sig barnsligt. Som jag tidigare gjort enormt mycket (jag är en sucker för romantiska filmer och tror att jag ska kunna gå ifrån honom och han ska springa efter och be på sina bara knän. Jag har insett att det inte sker i verkligheten, att allting inte kretsar runt mig. Jag gör misstag jag med och jag kan inte bara vara så egoistisk att jag blir ledsen och vägrar be om ursäkt när jag själv sårar lika mycket).
Det förhållande jag och Mattias har nu är fantastiskt. Det är händelserikt och det är kärleksfullt. Det skrämmer mig, och det skrämmer honom hur emotionella vi är till skillnad mot hur vi var i början. Jag hade inte ens tänkt inleda ett förhållande med honom men blev övertalad till att fånga nuet av mina vänner. Varför jag inte ville?
För att Mattias om en månad befinner sig i Shanghai på obestämd tid, men minimum tre månader, max fem.
Det är så galet orättvist att detta händer. Även om jag vet, för det vet jag, att jag kan ta mig igenom detta, så vet jag också att det kommer bli jobbigt, komplicerat och många tårar kommer rinna de närmsta månaderna.

Shanghai är abstrakt. Shanghai är på andra sidan jordklotet.
Det man inte pratar om, det händer inte. Så har jag resonerat. Ju mindre jag tänker på det, ju mindre jag pratar om det, desto mindre finns det, desto mindre händer det. Men nu inser jag att det kommer att hända. Jag kommer att vara ensam. Hur mycket vänner som än finns omkring mig, så kommer känslan av ensamhet ändå finnas där. För Mattias ger mig något ingen annan kan ge mig.

Jag älskar dig.



Kommentarer
Postat av: jessi

usch vad jobbigt att han ska vara borta så länge! men klarar ni det så klarar ni vad som hellst ;)

2009-07-28 @ 08:20:00
URL: http://jessisplace.blogg.se/
Postat av: steph

kikar in. allt bra med dig? :D kram!

2009-07-28 @ 16:58:13
URL: http://stephaniebell.blogg.se/
Postat av: JENNY

Jättefina bilder ! :D

2009-07-28 @ 20:03:49
URL: http://jenjey.blogg.se/
Postat av: Lona ♡ designar din blogg, för bra pris:D

de kommer nog gå bra stumpan <3

2009-07-30 @ 13:00:26
URL: http://lonatrogen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0