Han har lämnat min trygga famn

Han är utom räckhåll.
Han är utanför mitt blickfång.
Han sitter snart på ett plan till Kina.


Jag och Mattias Wallentin - ett underbart fint namn - har varit ihop i ungefär fyra och en halv månad. När jag gav mig in i förhållandet visste jag att han skulle åka ifrån mig denna dag, att han skulle lämna mig och livet vi har tillsammans för ett liv i Kina. I Shanghai närmare bestämt. Jag visste, jag tvekade, men det som inte dödar härdar. Så jag bestämde mig att inte kontrollera mina känslor, utan istället låta dem flyga fritt. Det resulterade i lite drygt fyra underbara månader. Dessa månader har självklart inneburit gräl, tårar och besvikelse. Men allt det som vi har tillsammans, allt det vi gjort tillsammans på bara fyra månader, drar mig till honom och de får mig att känna mig som en berlock på hans handled. Jag känner mig som en pusselbit som endast passar ihop med honom.

Jag är arton år gammal. Och jag är mogen för min ålder, i många avseenden. Jag har gått igenom mycket, vilket jag vill att alla ska förstå även om jag inte berättar på vilket sätt. Jag är redan härdad. Men tänk hur stark jag kommer vara när han återigen finns i mina armar, när jag återigen får andas in hans doft. När jag varje morgon får vakna bredvid honom och varje kväll somna till ljudet av hans andetag. Det vill jag helst ha nu. Men jag kan inte ändra på det faktum att han inte finns i min omgivning just nu, att vi inte är hos varandra just nu. Och det jag inte kan ändra på, det ska jag inte lägga för mycket energi på. Det har han lärt mig.

Ända sedan den dag då jag insåg att jag var kär i Mattias har jag ältat det som nu har hänt, och jag har bävat för de 25:e augusti. Men nu har startskottet gått. Loppet har börjat, och vi har börjat springa, han och jag. Långt där framme skymtar mållinjen. Den finns framför mig, vilket fyller mig med hopp. Och en dag har vi passerat den, utmattade, men glada att vi klarade det.

Jag längtar efter dig.
Men jag spiller inte tårar, för dem kommer ändå.
Jag älskar dig, Mattias Micael Wallentin.

Kommentarer
Postat av: ' caroline anette

Sv; Hehe, nej läste det efter! Du är duktig iaf :)

2009-08-25 @ 11:28:17
URL: http://carolineanette.blogg.se/
Postat av: ' caroline anette

Sv; Hehe, varsegod!



Fin text btw, sjukt starkt skrivet. Kämpa på!

När kommer han hem?

2009-08-25 @ 12:36:12
URL: http://carolineanette.blogg.se/
Postat av: H A N N A - F O T O B L O G G

Är ni inte tillsammas längre eller? jag fattade inte :$

2009-08-25 @ 18:28:52
URL: http://vibyflickan.blogg.se/
Postat av: sarah

aw sanna !

jag blir tårögd av texten tillsammans med en fin låt(whwre are you now - justin bieber) passa de nog :p



ta en dag i taget ,man är starkare änman tror :)

kram!



(kommer ni kunna höras av och prata med varandra ofta ?)

2009-08-25 @ 18:47:34
URL: http://ssommar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0