Tiggaren Sanna.

Nu ska jag snart iväg till min lillebrors hockeymatch och titta på honom. Jag älskar ju hockey, och det är jätteroligt att titta på sådana man känner. Så får jag ju göra lite reklam bland alla föräldrarna om Lucia, så att de röstar på mig. Haha.
Idag har vi förresten haft en tiggardag - vi har varit på torget och tiggt röster. Det var riktigt pinsamt om jag skulle vara ärlig, så jag tänkte att jag tvingar ingen, ger dem bara en röstsedel och säger att de får rösta på precis vem de vill. Många röstade på mig för att de tyckte jag var snäll som ens gav dem en sedel.

Det roligaste var ju att arrangörerna tror att vi typ är världens kändisar nu, och om vi känner oss trackasserade och förföljda så ska det polisanmälas. Ska jag vara ärlig så tror jag inte det händer. Visst, fler hälsar nere i centrum, i ishallen och när man fikar sitter folk och glor. Men i övrigt så är det inte så mycket mer. Och inte konstigt att de känner igen mig - det finns säkert 2000 lappar uppsatta i kommunen. Jag ser mig själv överallt.

Glöm inte att jag är kandidat sju.


Ni som tycker att jag (andra från höger) ser ut som en Michelingubbe, räcker upp en hand!


Kommentarer
Postat av: Marie

Nej men jag ser en annan som ser ut som en sån gubbe! ^^ but you look cute

2008-11-24 @ 14:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0