more relatives, please

Jag körde mig och mamma till Allum idag, ett shoppingcenter, för att shoppa lite. Eller ja, som jag skrev innan - köpa lite julklappar. Nu när jag inte får lön så räcker inte riktigt pengarna till allt jag vill ha. Förut kunde jag verkligen köpa precis vad jag ville, och helt sjukt mycket grejer varje månad. Men jag ska snart söka ett nytt jobb, jag har ju goda referenser nu efter att ha jobbat i klädaffär i över ett år. Allvarligt talat - jag tar vad som helst, är helt desperat efter ett jobb. Vad beroendeframkallande stora löner är...

Hur som helst så insåg jag att det var så sjukt mycket som jag ville ha. Hittade massor med grejer, men ja, denna månaden är fattig så jag kan inte köpa det. Tårar tränger fram.
Men jag vet att jag ska få något fint av Ludwig... Så det glädjer mig massor.
Dessutom fyller jag faktiskt år snart, och julen har inneburit att jag har önskat mig nödvändiga paket av dem som jag får paket av. Extern hårddisk m.m.
Så egentligen, jag önskar mig en större släkt, för jag får ju ändå inte så många paket...
Jag har; mamma, pappa, farfar, mormor&morfar, kusin, Ludwig och Camilla... That's all.
Och Anna också såklart!

Men jag fyller ju som sagt arton snart, och det blir tjejmiddag och fest och massor på det. Så jag får se till att önska mig lite onödiga saker då, istället för bara sådant som är tråkigt och nödvändigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0