Thank God for Cubus



Jag har varit lycklig ett tag, över det faktum att Cubus har lanserat generösare storlekar på sina behåar. Upp till F-kupa, som är min storlek, jag har haft F75 under många år (sedan ettan i gymnasiet). Nu behöver jag inte lägga ner flera hundra kronor per behå, utan det räcker med ca 15O-2OO kronor för en fin en. Jag fick med mig två stycken hem och har en sedan innan. De ni ser ovan ↑ är E8O, och lite för stora runtomkring, men när man lägger såpass lite på en behå så är det okej att knäppa den på innersta haken (i vanliga fall ska man köpa en behå som man knäpper på den yttersta haken för att undvika att den töjer sig för mycket runt om), i och med att man inte behöver vara lika rädd om den, så att säga. Jag är jättenöjd med dessa, så roligt att man kan få vara som alla andra för en stund, haha. Nej, men att ha en stor behåstorlek gör ofta att man antingen får gå runt med billiga tantbehåar eller med äckligt dyra, fina behåar. Ingen ser ju dem ändå (förutom Roberto såklart ), så jag tycker inte det är roligt att lägga hysteriskt med pengar på en ny behå (vem gör det?), men nu kan jag med gott samvete köpa mina på Cubus. De har min storlek och kostar inte skjortan!

Kommentarer
Postat av: Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix

Förstår att du inte vill lägga massa pengar på behåar, speciellt inte när en special kan kosta ungefär 500 kr styck.
Jag har helt omvänt från dig. Jag kan ha typ 65A, eftersom det är så smått bryr jag inte mig om att ens ha BH. Känns onödigt att slänga ut pengar på något jag egentligen inte behöver.

Svar: Åh, nä då förstår jag att du inte orkar ha bh alls ;P jag klarar mig inte utan, det blir kaos ;P
sannas rum

2013-09-07 @ 15:53:24
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: i ♥ p h o t o - tilda

Åh, din bloggdesign och hela din blogg är så fantastisk!
Åh!

Svar: Åh tack, gulledig :)
sannas rum

2013-09-07 @ 19:38:07
URL: http://iheartphoto.webblogg.se
Postat av: Jenny

ÅÅÅÅ
Äntligen!

vet du om dom har 70 E?

Svar: Det ska de ha, de har upp till F-kupa som sagt :)
sannas rum

2013-09-07 @ 19:49:25
URL: http://www.jennysundelin.blogg.se
Postat av: tinabanck.blogg.se

Åh vilken underbar nyhet, tack! Då kanske man slipper hänga på CHANGE alltid. ;D

Svar: Så känner jag med :) Så tråkigt att lägga så oerhört mycket pengar på behåar på Change etc.
sannas rum

2013-09-08 @ 18:04:30
URL: http://tinabanck.blogg.se/
Postat av: Charlotte Andersson

Tack snälla du för tipset!! Jag fick gå in på Change för att hitta BH:ar som satt bra och var sköna. Det gick loss på nästan 800 spänn för två nya. Riktigt dyrt tycker jag. Det är kul att ha någon lite finare och skifta med men behöver man några nya så är det bra om man kan hitta billigare någon annanstans. Jag ska absolut gå in på Cubus och testa någon gång! Det är inte lätt när man har lite större, haha :)

Svar: Verkligen, det är helt fantastiskt :) Jag känner mig jätteglad över detta faktum, och man kan faktiskt hitta FINA där också. De har inte JÄTTEMÅNGA att välja på, men jag har hittat tre hittills i alla fall :)
sannas rum

2013-09-08 @ 19:13:31
URL: http://lottebloggar.blogg.se/
Postat av: Charlotte Andersson

Det låter skitbra! Ska bli spännande att kolla in deras utbud :) Härligt om man kan hitta vettiga BH:ar till vettigt pris och dessutom några som passar. Jag blir så besviken när jag provar nya, men som sagt; tack för tipset :D

Svar: Jag med! Jag tog som sagt två i E-kupa, liiiite små så jag tror kupstorlekarna är lite små (å andra sidan har jag lagt på mig och det har tendens att lägga sig på mina boobs), så får försöka satsa på F på kommande. Men klart de funkar och jag planerar ju att kanske försöka få bort lite av dem med hjälp av träning :) Men glad att jag kunde vara till hjälp :D
sannas rum

2013-09-08 @ 22:28:41
URL: http://lottebloggar.blogg.se/
Postat av: Linda Löberg

Åh, har samma problem. Jag har 65ff, och jag får önska mej bhar i julklapp då dom är så dyra. Inte så att jag springer och köper bhar för 500 och uppåt för mitt lilla studiebidrag. Supertrist då det inte finns sådana som jag vill ha i dom affärerna. Hade sååå gärna köpt bhar från t.ex. cubus men dom sitter inte uppe på mej :/

Svar: Då förstår jag absolut att du har svårt att hitta behåar. Som skrivet så har de på Change "lärt" mig att om det är en billig BH så kan man gå upp i storlek runtomkring och då knäppa den på innersta. Har sett 70F (kupan kan man ju gå ner 1 storlek om man går upp i omkrets 1 storlek) så den kan du prova. Annars kan jag rekommendera Miss Mary of Sweden, ett väletablerat märke. Det finns dock inte 65 där, men det är heller inte SÅ farligt dyrt, vi har ofta bra priser, och ringer du till oss på kundtjänsten så hjälper vi dig gärna :) Men då finns inte 65, som sagt, minsta är 70 i omkrets.
sannas rum

2013-09-10 @ 22:19:19
URL: http://lindaloberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0