PixelsmileysJag har äntligen lagt mina gamla pixelsmileys i en liten zip-fil så att ni kan ladda ner dem, nu blev nog några stycken glada. Hihi. Vart efterfrågan på om jag kunde lägga ut dessa igen, så here we go! Dessa är, som ni säkert vet, endast för privat bruk. Här följer ett par enkla regler, så att vi är 11O% på det klara med när du inte får använda dessa pixels.


REGLER:
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratispixels om du gör en betaldesign för någon annan, oavsett om du länkar eller ej.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratispixels om du gör en gratisdesign för någon annan, men där det står att du, och endast du har gjort designen.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratispixels i nedladdningsbara gratisdesigner, oavsett om du länkar eller ej.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratispixels i designauktioner, oavsett om du länkar eller ej.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratispixels i en designutlottning där det står att du, och endast du har gjort designen.

Kort och gott; dessa ikoner är för privat bruk, de får inte användas i ett kommersiellt syfte där någon tjänar pengar eller läsare eller något liknande. Med det sagt vill jag också förtydliga att det inte krävs några länkar om du som privatperson använder dessa ikoner, men jag uppskattar en liten länk! Vill du ändra färg på dem kan du givetvis göra det också, men du kan inte för det påstå att det är du som har gjort dem.

Om jag mot förmodan hittar en blogg/bloggare som brutit mot reglerna ovan följer mina vanliga åtgärder; jag varnar med en kommentar, jag anmäler till blogg.se och om det är nödvändigt polisanmäler jag.

Kommentarer
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Oh vad roligt, dom lånar jag ^^,

SV: Jag har min hemsida hos One.com, dom har någon typ utav bildspelsfunktion, men då kommer det upp någon "spelare" där bilderna visas och så måste man klicka sig fram, typ. Jag vill ju ha ett bildspel som rullar på av sig själv utan att besökarna behöver klicka på något.. Så har du någon typ utav kod tar jag tacksamt emot det! :)

2013-09-02 @ 16:51:54
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/
Postat av: elin

sv: du, det kan jag lova dig att det är! prova någon, lätt, enkelt & nyttigt hihi.

Svar: Hm, ja det ser gott ut men jag gillar inte hallon ;P Sedan är inte yoghurt med socker något för mig, äter bara naturell kvarg typ ;P Eller turkisk yoghurt. :)
sannas rum

2013-09-02 @ 16:57:22
URL: http://mattilaelin.blogg.se
Postat av: Isabell

Älskar dina pixelsmileys! Ville verkligen ha sådana där längre tillbaka då folk på wordpress verkade kunna bifoga dom lite hur som helst i sina inlägg. Men de kom jag ju aldrig underfund med hur man gjorde. Får hur som helst säga att jag inspireras enormt av dessa och har gjort att jag själv gjort mina egna som finns i inläggen. Zoomar man in 1000ggr är dom säkerligen inte lika fina & välgjorda som dina. Men de kommer väl förhoppningsvis med tiden! Kram på dig

Svar: Äsch, de är säkert lika fina, dessa är ingen big deal ;) Men de kan göra inläggen lite finare och mer enhetliga hoppas jag. Jag är själv inget fan av att göra såna här vanliga smileys i inläggen - ":)" till exempel. Så vi får hoppas att folk tycker om dem!
sannas rum

2013-09-02 @ 20:40:13
URL: http://blossom.blogg.se
Postat av: Isabell

Det gör dom med all säkerhet! Ja dom är mycket finare än sådana " :) " där, och 100x snyggare än bloggdesign.nu's gulfula smileys :)

Svar: HAHAHA jag hatar gula smileys :) Men ska nog göra något mer paket med lite mer runda så att säga men måste bara få tummen ur :)
sannas rum

2013-09-02 @ 22:19:55
URL: http://blossom.blogg.se
Postat av: Isabell

Då är vi helt klart 2! Försökt göra det med, men blev inte så bra som jag hade hoppats. Så ska försöka fixa de någon annan dag :) En fråga bara, hur gör du för att ladda upp zip filen så folk kan ladda ner den direkt från bloggen? Känns som jag googlat i evighet på det. Kram!

Svar: Jag har en egen server så jag gör det från den, men om man inte har en server kan man alltid göra det via tumblr :) Jag har gjort en film om det :D
sannas rum

2013-09-02 @ 22:52:04
URL: http://blossom.blogg.se
Postat av: Isabell

Åh men gud så bra! Då ska jag absolut spana in den imorgon då hjärnan är lite mer skärpt. :) Tack going!

Svar: Ingen fara :D
sannas rum

2013-09-02 @ 22:54:28
URL: http://blossom.blogg.se
Postat av: B R O W N S U G A R

Åh så söta!!

2013-09-02 @ 22:54:59
URL: http://www.brownsugar.blogg.se
Postat av: Amanda

Vad fina, vad duktig du är :D

Svar: Tack Amanda :)
sannas rum

2013-09-03 @ 11:28:46
URL: http://Aamandasphotos.blogg.se
Postat av: Marie

Har laddat ner dem och skoj att kunna ha emellanåt i bloggtexter =D, fina de är
kramar

Svar: Åh vad kul att du tycker det :) Jag tkr också det blir fint att ha dem då och då!
sannas rum

2013-09-03 @ 14:46:57
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Linda Löberg

Åh, älskar ju dessa :D Vet att jag var jätte glad när du la upp dom första gången då jag äntligen hittade snygga smilisar (?) till bloggen, men hade bara lagt upp 2 på min tidigare blogg så var bara dom jag kunde använda. Så nu är jag mer än glad! :)

Svar: Åh vad kul att du gillar dem, :D
sannas rum

2013-09-03 @ 22:40:02
URL: http://lindaloberg.blogg.se
Postat av: nicolinda.blogg.se

Du är duktig på allt! Hehe :) Jättesöta de här med. Du är så kreativ med det mesta. Lovely.

Svar: Aaww, tack :*
sannas rum

2013-09-04 @ 02:46:06
URL: http://nicolinda.blogg.se/
Postat av: Marie

Tipsat om dina ikoner i dagens inlägg =D, kramar

Svar: Åh gulledig, tack!
sannas rum

2013-09-07 @ 11:02:40
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: lillsannas.org

Kände att det på något sätt hade kunnat vara kul med lite ''pyntade'' inlägg & laddade därför ner denna av dig, älskar dom verkligen! :) Kram

2013-09-18 @ 07:33:16
URL: http://lillsannas.org
Postat av: H'

Åh det var vad jag längtade efter. Hoppas att du kommer att göra fler + jag ska absolut blogga om dina pixels och ikoner!

Svar: Vad kul att du tkr det :) Ska försöka göra fler! Och hade betytt mkt om du ville göra en liten shoutout (; ❤
sannas rum

2013-09-25 @ 09:22:43
URL: http://fames.se/hjjonsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0