Macbook Pro 15" Retina



Här ser ni skillnaden i tjocklek på min gamla från 2O1O (överst) och min nya från i år (underst).



Jag är sååå nöjd med min nya, fina dator! Skärmen, tjockleken, ljudet - allt. Den har jättebra högtalare och som vanligt med Appleprodukter så känner jag det där att man har tänkt på det mesta, små detaljer. Till exempel swish-ljudet när man skickar ett mail så går det från ena högtalaren till den andra så att det verkligen blir ett swish-ljud. Haha, jag är heelt såld. Har suttit och pillat med allt jag kan på den (kan ju fortfarande inte hålla på med Photoshop då jag måste vänta på min Adobelicens från skolan) - fixat min kalender och importerat mitt schema, gjort lite påminnelser (haha, sååå himla onödigt, men ändå), pillat med inställningarna.. Ja, allt helt enkelt. Är så himla glad, den är så fin!

Kan verkligen rekommendera denna lilla älskling!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Åh underbart!

2013-09-05 @ 18:38:38
URL: http://jkmk.blogg.se
Postat av: Milina

Fin blogg du har!

Svar: Tack så hemskt mycket :)
sannas rum

2013-09-05 @ 19:20:57
URL: http://milina.bligg.se
Postat av: Fotograf Shora - djurporträtt, barnporträtt, ögonblick

Härligt att höra att du gillar den! Jag använder Retina med 13-tumsskärm när jag är ute och fotar och är grymt nöjd med den! I framtiden kanske det blir en 15-tummare. :-)

Svar: 15" var mycket bättre än vad jag förväntat mig, är såååå nöjd!
sannas rum

2013-09-05 @ 21:02:42
URL: http://fourperfectpaws.blogg.se
Postat av: Charlotte

Nice! :) Hihi

2013-09-05 @ 21:18:35
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Ditte

Visst är den bra, tror inte det finns en bättre dator. Får kanske bli en sådan nästa gång och som komplement på resor en "padda".
Men kanske har vikten också minskats på den nya MacProdatorn....Men jag gillar den, verkligen. Förstår att du är supernöjd.

Svar: Jag har lite svårt att uttala mig om "bra" datorer, det beror ju på vad man menar med bra liksom :) Tror min uppfattning kommer svänga och åka hit och dit under min utbildning ;P haha. Men jag är väldigt nöjd med den i alla fall. Upptäckte att det är 15" som är smalare och lättare, medan 13" fortfarande är likadan som min gamla :)
sannas rum

2013-09-05 @ 22:54:25
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Madeleine

Åh jag tror tusan jag måste ta och införskaffa mig en mac dem verka ju va såå mycket bättre än pc!

Svar: Det beror helt på hur man ser det. Med en PC får du väldigt mycket mer för pengarna, prestanda osv. Ska man ha det som en dator där man inte gör ngt speciellt, bara bloggar, Facebookar, lyssnar på musik och kanske skriver skolarbeten funkar en Mac bra om man vill lägga såpass mycket pengar, men behöver man den till tyngre ändamål så får man lägga ut en 20tkr eller mer för en bra Mac :)
sannas rum

2013-09-06 @ 15:30:51
URL: http://blogg.improveme.se/beaute

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0