Ikoner för sociala medier - baby pink

 
 
Här får ni ett litet rosa paket med söta små ikoner. Detta är ett gammalt paket som jag inte fått tummen ur att lägga upp. I mina kommande så kommer det nog vara lite samma grej, men har ett par nya paket som jag jobbar på där ni har fler motiv (youtube, hus, kamera bl.a). Hur som helst, ni är givetvis välkomna att använda dessa, när och hur ni vill, men endast för privat bruk. Därför följer här ett par enkla regler, så att vi är 11O% på det klara med när du inte får använda dessa ikoner.

REGLER:
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner om du gör en betaldesign för någon annan, oavsett om du länkar eller ej.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner om du gör en gratisdesign för någon annan, men där det står att du, och endast du har gjort designen.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner i nedladdningsbara gratisdesigner, oavsett om du länkar eller ej.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner i designauktioner, oavsett om du länkar eller ej.
› Det är inte tillåtet att använda dessa gratisikoner i en designutlottning där det står att du, och endast du har gjort designen.

Kort och gott; dessa ikoner är för privat bruk, de får inte användas i ett kommersiellt syfte där någon tjänar pengar. Med det sagt vill jag också förtydliga att det inte krävs några länkar om du som privatperson använder dessa ikoner, men däremot blir jag väldigt glad om någon väljer att länka mig! 

Om jag mot förmodan hittar en blogg/bloggare som brutit mot reglerna ovan följer mina vanliga åtgärder; jag varnar med en kommentar, jag anmäler till blogg.se och om det är nödvändigt polisanmäler jag.

Kommentarer
Postat av: nicolinda.blogg.se

Jättesöta ikoner! :) I see. Bra att du sätter upp regler ordentligt. Jättebra!

Jag vet att du inte hjälper med designs gratis, men jag tänkte bara fråga om en enda kod som jag vet att du kan. Jag läser även jonza.blogg.se och under hennes rubriker i inläggen står det "postat i: (kategori)" Varje kategori skiftar ifrån blå/grön till vitt. Men det blir inte vitt på det normala sättet utan det "fade:as" in till den vita färgen. Skulle du kunna hjälpa mig med den koden? Jag förstår om du säger nej, men vill jättegärna veta just den koden. Älskar att lära mig :) Annars om du inte orkar hjälpa, vet du någon sida där jag kan hitta denna hjälp?

Hoppas du har en bra dag, kram!

2013-09-04 @ 02:43:54
URL: http://nicolinda.blogg.se/
Postat av: Joy malou Schubert

Jag vet koden nu så behöver ingen hjälp :) kram

Svar: Vad bra, har inte hunnit svara på kommentarer ännu. Men vad bra att du hittade det (har ju tips om det sedan länge ^^)
sannas rum

2013-09-04 @ 17:31:37
URL: http://nicolinda.blogg.se/
Postat av: nicolinda.blogg.se

Jag förstår det! Ja, men jag hittade inte just det tipset så frågade istället :) Men sen hjälpte Johanna mig. Tack ändå! :D

Svar: Ja okej :) Men vad bra att du fick hjälp i alla fall <3
sannas rum

2013-09-05 @ 00:16:34
URL: http://nicolinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0