FrontEnd



Godmorgon, godmorgon. Det var längesen det vart webcam-bilder i bloggen, right? Så ni får en idag. Jag är i skolan och har det bra, vi har lektion i FrontEnd, och vi går just nu igenom basics i JavaScript - jättespännande! En helt ny värld, en plats jag inte visste fanns... Haha, nej, men det är en ny värld, och det är otroligt roligt. Kan verkligen rekommendera er som gillar att pilla med bloggdesign att utbilda er inom webbutveckling. Jag kikar mest in och säger hej just nu, och vill önska er en jättebra dag! Det ska jag ha, för ikväll spelar Real Madrid mot Galatasaray i Champions League, och jag äääälskar fotboll.

Vad ska ni hitta på idag?

Kommentarer
Postat av: Maolion

Snygger såatt!

2013-09-17 @ 09:54:15
URL: http://maolions.blogg.se/
Postat av: Charlotte Andersson

Superfin bild på dig Sanna! :) Jag slutar tidigt och jobbar bara halvdag idag, det är var jag hittar på, haha! Så himla skönt ibland :D Hoppas du får en bra dag i skolan.

Svar: Åh gulledig, tack :) Det är så skönt med sådana dagar! Jag jobbar 17-20 imorgon, så imorgon är jag lite ledig. Har dock haft långhelg (fredag, lördag, söndag, måndag - ganska skönt att vara tillbaka i skolbänken ibland, hehe) ^^
sannas rum

2013-09-17 @ 10:15:12
URL: http://lottebloggar.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Fin bild!! Härlig dag till dej med=))

Svar: Tack så mycket :D
sannas rum

2013-09-17 @ 10:41:04
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Sissel

Hejsan, älskar dina gratis designer, använder faktiskt en av dom. Och kollade runt lite på din vfm för att hitta hur jag lägger in länkar till dom knaparna tex, weheart it, facebook, instagram. Men vet inte hur man gör så att om man trycker på tex instagram länken så kommer man t min instagram.
Hoppas jag inte förklarade för knepigt och hoppas att du bara kanske kan länka till din video där du visar det. Om du har gjort nån alltså

Kram

Svar: http://sannasrum.blogg.se/bloggtips/2013/july/tips-om-mina-gratisdesigner.html :)
sannas rum

2013-09-17 @ 11:11:24
URL: http://sissla.blogg.se
Postat av: sissel

Hej det var jag som frågade om hur man lägger till sin egna länkar i ikonerna du lagt in i gratis designerna. Men du visade hur man gör det i en video men du använde en lite äldre design, så kodmallarna var nyare på den designen jag har och därför blev allt lite rörigt. Inget illa ment bara undrade om inte du kanske skulle kunna göra en ny video lixom! :) Kram

Svar: Njaa, mina sådana videos är gjorda PÅ mina gratisdesigner, och det är nya blogg.se :) Och HTML och CSS är fortfarande exakt likadant.
sannas rum

2013-09-17 @ 13:33:00
URL: http://sissla.blogg.se
Postat av: sissel

Haha, jag såg nyss att jag hade gjort fel så det var nog inte dina designer som var konstiga elr nått sånt, haha My mistake sry:) Nu funkade det ial.
Kram<3

Svar: Ingen fara :)
sannas rum

2013-09-17 @ 13:55:26
URL: http://sissla.blogg.se
Postat av: Valentina

Så snygg du är Sanna :) ha en bra dag i skolan :)
Puss

Svar: PUSS PUSS PUSS <3
sannas rum

2013-09-17 @ 14:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0