Victoria's Secret London

Ett ord - besvikelse. Butiken i sig är väldigt fin, det är trevlig personal och det var i sig en upplevelse att ströva omkring därinne. Jag var dock besviken på främst en sak - priserna. Den amerikanska dollarn är låg, och därmed är det billigt att shoppa VS i USA. Men det är väldigt konstigt att priserna är nästan dubbelt så höga i i London. Ett par yogabyxor som i USA kostar $35 (vilket blir ca 238 kronor), men samma byxor i London kostade £48 (vilket är 526 kronor). Att priserna kan skilja sig så mycket gjorde mig väldigt besviken. Byxorna hade kunnat ligga £35, det hade vart okej, men att dollarn är så svag och att pundet inte heller är starkt kan ju inte vara en anledning? Pundet är såpass starkt i jämförelse med dollarn, så därmed är det konstigt att man tar ut mer i London än i USA, kan jag tycka. Det borde väl vara tvärtom?

Som jag skrivit tidigare när det kommer till underkläder så har jag problem med det. Jag har stora storlekar på BH:ar och om jag köper en BH som inte sitter ordentligt (då jag även har problem med ryggen på grund av dålig ergonomi på jobb och i skolan) så betalar jag inte mycket för en sådan. Därför var det inte så roligt att jag endast kunde kolla på kläder, trosor, accessoarer och skönhet. Det är ju behåarna/underkläderna som är Victoria's Secret. Inte ens nattlinnena får jag plats i... Så det är väldigt tråkigt. Att betala hundratals kronor (pga priserna som jag skrev om ovan så blir det ju hundratals kronor) för en behå som inte passar skulle både göra ont, försämra min rygg, se billigt och fult ut och inte direkt vara en investering.

Jag fick i alla fall med mig en t-shirt som jag faktiskt gillade väldigt mycket, och en neccessär att ha i handväskan med allt det viktigaste. När jag lägger ner fina grejer i min väska och de skaver mot annat så förstörs ju förpackningarna, det gäller främst mina fina läppstift från YSL, men även parfymer m.m. Jag hade tyvärr inte möjlighet att köpa någon body lotion eller liknande då jag var rädd för övervikt i väskan.





Har ni varit på Victoria's Secret i London och vad har ni att säga om det?



Kommentarer
Postat av: Ditte

Roligt att du hittade ett par sakaer att köpa. Jag tycker för egen del att V.S. är överreklammerat och ofta har dyra saker. London butiken har jag inte besökt...

Svar: Det har ju vart lite "spännande" i och med att det vart så otillgängligt innan, men nu när deras skönhetsprodukter finns på svenska flygplatser och i diverse parfymerier, så är det ju inte så "exklusivt" längre. Att priserna är skyhöga i London är jättekonstigt tycker jag, går emot min logik haha.
sannas rum

2013-10-02 @ 18:45:28
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Charlotte

T-shirten var ju as snygg! :)

2013-10-02 @ 21:20:42
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag har inte själv varit där men min syster och mamma var där förra året och då var det också betydligt dyrare än i USA, väldigt tråkigt. I våras var jag på VS i Dubai och där var det lite samma grej, dyrare än amerikanska priserna. Men det du fick med dig var himla fint iallafall! Gillar verkligen färgerna på necessären! :)

Svar: Ja, det är supertråkigt. men som jag skrivit till andra så tycker jag inte att VS är så spännande längre i och med att det är så lättillgängligt nowadays, tidigare fraktade de ju inte till Sverige heller, men nu gör det det. Men ändå :) De har goda dofter på vissa saker, det ska man inte sticka under stol med :) Tack så mycket förresten, jag tyckte den var lite söt (;
sannas rum

2013-10-02 @ 22:08:39
URL: http://legenwaitforitdary.devote.se
Postat av: Emelie

Åh är det så? :( Jag och min bf planerar att åka till London snart och längtar efter VS! Dock handlar jag inte så mycket kläder där utan frossar i produkter, parfymer och smink. Hur var utbudet av det? :) När jag bodde i Cali handlade jag på VS så ofta, var så himla billigt ju! Kommer ta emot om det är dubbla priser i London, kommer inte kunna gå loss som jag vill kunna! :(

Svar: Det är helt okej utbud, jag har bara varit på VS vid ett tillfälle i USA (SoHo, NYC) och minns inte jättemkt av det. Det finns mycket produkter, och det är okej priser om man köper mycket, men ganska dyrt om man köper en eller två. Det fanns presentboxar med mindre tuber etc. i och de kostade mellan £18 - £28 pund tror jag. I den dyrare fick man med en lättare neccessär också. Sedan fanns i princip alla dofter, både de där basic som alla har nu och de lite dyrare som Tease m.fl. Det är fyra våningar, men endast tre är med produkter, översta våningen är bara provrum. Man kunde köpa 5 produkter av Fantasies-serien för £30 vilket är ca 330-350 kronor beroende på hur pundet står i kurs. Köpte man en däremot kostade den £11 vilket är ca 110-130 kronor beroende på kurs - dyrare än vad det kostar att köpa det på svenska flygplatser eller lika dyrt osm om man köper från Nordic Feel! Accessoarer etc. (så som mobilfodral m.m.) kostade skjortan. Ett vanligt mobilskal låg på 4-500 kronor, ett iPadfodral detsamma... Min neccessär är ganska liten och kostade £18 medan trljan kostade £26. Så det är ju inte precis amerikanska priser, men köper man som sagt mycket ur Fantasies-serierna så är det väl helt okej priser, men å andra sidan känner jag personligen att det inte är lika intressant längre i och med att tillgången ökat så kraftigt under bara det senaste året.
sannas rum

2013-10-02 @ 22:57:51
URL: http://californialoving.blogg.se
Postat av: Linda Löberg

Men gud vad tråkigt, jag hade blivit jätte besviken! Att handla på VS är ju lite av något man "måste" göra när man åker utomlands. Min mormor och morfar åkte till USA igår och hon skrev Victorias Secret på en lapp för att komma ihåg haha, så förhoppningsvis hittar dom något kul. Men jag hade verkligen ingen aning om att det var så stor skillnad på dollar och pund.

Svar: Men det är det som är grejen; det är inte så stor skillnad, kurserna står i 7 respektive 11, men att de i London tar ut mer i summa är väldigt konstigt tycker jag! Hoppas verkligen de hittar något fint till dig :)
sannas rum

2013-10-03 @ 17:48:26
URL: http://lindaloberg.blogg.se
Postat av: Sanna Andersson

jag har varit där och älskade butiken och alla dess våningar. Dock va det konstigt vid kassan att de va så trångt med skönhetsgrejer när man stog i kö, väldigt märkligt.
Men som du säger, priserna va inte alls kul ! Mycket mycket dyrare än i Usa

Svar: Det där med skönhetsprodukterna vid kassan är nog vanlig butikslogik; impulsköp, kan jag tänka mig. På andra våningen med alla Fantasies så finns det ju alla dofter etc. och tar man 5 får man bra med rabatt så att säga. Så jag tror det är för att man ska "OOOJ, vad billigt, jag tar 5 sådana också!" ;)
sannas rum

2013-10-05 @ 23:44:14
URL: http://moonzanna.se/
Postat av: Sanna Andersson

ja det förstår jag, jag menade mer att det va så jävla trångt när man köade till kassan ;)

Svar: Ja precis, men det är nog för att det ska vara helt omöjligt att inte ta en ;P
sannas rum

2013-10-06 @ 00:03:17
URL: http://moonzanna.se/
Postat av: Fia

Också väldigt besviken och som du skrev, dyrt! Men sen är man kanske lite bortskämd med de amerikanska priserna :P

Svar: Ja kanske, men å andra sidan är det ju de priserna som vart från början, nu blir VS helt plötsligt ett lyxmärke, vilket det inte alls är i USA. Det känns lite orättvist..
sannas rum

2013-10-09 @ 21:33:44
URL: http://fiascorner.se
Postat av: Amanda CL

söt necessär!
Har aldrig varit där, men vill hemskt gärna åka dit!!!

Svar: Det tycker jag absolut att du ska, London är en fantastisk stad :)
sannas rum

2013-10-15 @ 18:48:37
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: Saga Malthed Thunholm

Nej vad tråkigt att det är så dyrt. Jag ska till London i maj nästa år och hoppades på att köpa ett par yogapants men det verkar ju inte bl av. Har du nåt tips vart man kan hitta billigare yogapants i London?

Svar: Hmmm... Jag vet inte riktigt faktiskt, Nike eller Adidas kanske har, eller så kan du kolla på tex Selfridges (älskar Selfridges haha). De kanske har nåt :)
sannas rum

2013-10-15 @ 18:51:51
URL: http://sashasdays.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag ska snart till london, ser fram emot att gå in på vs jätte mycket :)

2013-10-15 @ 18:52:39
Postat av: Alice

Jag har bara varit på VS i usa, tyckte det var super billigt. och när kompisar som varit i england har tyckt det varit lite för dyrt!
håller med dig att det är lite små konstigt, men fina saker iallafall :)

Svar: Ja well, om man tar amerikanska priser så har jag också tyckt det har vart värt när jag har vart i USA, men det är INTE värt det i London tycker inte jag. Kan få riktigt bra produkter för samma peng från finare märken :)
sannas rum

2013-10-15 @ 19:35:20
URL: http://alicelindstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0