Lite nytt



På senaste har jag införskaffat mig lite nya smycken och provat lite nytt smink . Mascaran från L'oreal är en gammal favorit och när min Dior började ge upp så tipsade Frida mig om den igen, så jag köpte den i veckan på Åhléns . Concealern är från Kicks egna märke, som jag tänkte kunde vara värt att testa på - det är en mittenvariant på MUS 3 in 1 concealer ( Viva La Diva har ju gjort en budgetvariant, MUS är väl lyxvarianten & denna från Kicks är mitt emellan ) men 15O kr billigare . Jag upplever också att Make Up Stores smink gör min hy sämre och att allt är väldigt kakigt . Den här är mjukare och lättare att jobba med, tycker jag . Den är heller inte lika .. konstig som Viva La Divas variant . Och väldigt prisvärt !

Sedan har vi smyckena; bara armband, hehe . Det vita med korset är från Missäy, det svarta med nitar fick jag på köper från The Bombshell, de silvriga är från Raglady/Bijoux by us och de guldiga är från The Bombshell . De två sistnämnda är jag tyvärr inte alls nöjd med; den guldiga färgen är otroligt plastig, och de matchar inte ens med varann . Den ena ser ut som .. gult guld och det andra som orange guld . Riktigt plastigt och tråkigt ... Jaja, de andra är jag himla nöjd med i alla fall !

Kommentarer
Postat av: Linda Löberg

Håller med om att MUS blir kakig .. Åtminstone om man verkligen vill täcka mörka ringar under ögonen (jag är väldigt mörk). Trist med tanke på priset :/

Svar: Verkligen ! Den känns redan uttorkad när man får den tycker jag, och måste arbeta med den superlänge för att få till den .. Jag har alltid använt MAC Select Moisturecover under mina ögon, den upplever jag har täckt bra :) Men nu testar jag Kicks då, den kostar 135 kr så den var prisvärd i alla fall ;D och funkar bra hittills !
sannas rum

2013-03-30 @ 22:26:43
URL: http://lindaloberg.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

Svar: Tack Sanna!! Det var minsann mysig dag på stan igår! Det är inte så ofta jag är inne i stan, trots närheten.

2013-03-31 @ 12:32:32
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: IDA - Skönhetsbloggen ♥

Åh vilka fina! :D

2013-04-04 @ 20:27:51
URL: http://idasbeauty.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0