Mer kavajer

 


Nu har jag bestämt att det ska bli ett litet löfte; nästa plagg jag införskaffat ska vara en kavaj eller en blazer (men helst kavaj!). Som ni ser ovan ↑ har jag plockat fram några stycken som jag hittade i webbshoppen Boozt. Finessen med att handla på internet, enligt mig, är att man alltmen oftast kan komma undan billigare än i den fysiska affären. Jag har tidigare berättat om när jag klickade hem grejer från H&M och betalade en tredjedel av vad det hade kostat, det är lite det som är tjusning med internetshopping. Man skulle nästan säga att man kan pruta. 
 
Men hur gör man då? Jo trixet är ju att använda sig av rabattkoder, men att bara googla "Rabattkod -valfri webshop-" är inte alltid jättelyckat, fast om man har tid kan man ju alltid sitta och prova alla rabattkoder man hittar, det kan vara värt det. Sedan finns det ju etablerade hemsidor som endast sysslar med detta, till exempel CupoNation. Genom att använda rabattkoder kan man spara mycket pengar på sina köp, och genomföra dem med gott samvete. En kavaj som kostar 2 3OO kr (vilket enligt mig är väldigt mycket pengar) men som man känner att man måste ha, kan lätt gå ner ett par hundralappar och hamna under 2 OOO kr - vilket i så fall skulle göra det mer överenskomligt. 
 
Många bäckar små (gör en stor å), har min mamma sagt efter var och varannan mening under hela min uppväxt. Nu börjar jag inse värdet av uttrycket, att spara en hundralapp här, en tjugolapp där... I slutändan har man sparat en hel del, och man har kanske kunnat göra andra saker för den sparade hundralappen! Detta är ett toppensätt att spara pengar, och kanske kan jag göra flera kavajköp tack vare det, vem vet?


Detta är ett sponsrat inlägg.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Snyggt!

2013-06-07 @ 10:07:07
URL: http://Aamandasphotos.blogg.se
Postat av: Aroundimages.se

Kavajer är riktigt snyggt. Jag har svårt att hitta någon som passar min kurviga/ formiga kropp :)

Svar: Hmm, ja jag har också det problemet ibland, men jag hoppas kunna hitta en som passar snart :D
sannas rum

2013-06-08 @ 07:41:16
URL: http://aroundimages.se
Postat av: Aroundimages.se

Åh, jag med. Letar som en galning :P

2013-06-09 @ 17:49:15
URL: http://aroundimages.se
Postat av: F R I D A - M A R I A

Så himla snygga alla fyra! Är galet förtjust i kavajer, haha :)

2013-06-18 @ 00:00:27
URL: http://Frida-Maria.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0