Lite ändringar på subbloggarna

Som ni säkert vet så har jag ett par underbloggar till min egen blogg; för mina gratisdesigner, för mina bloggtips, för betalningar av designer osv. Nu har jag gjort om gratisdesigns-bloggen samt betalningssidan, och nedan ser ni resultatet. Är himla nöjd!
 
Min betalningssida (om du vill beställa design, klicka här)
 
 
Min gratisdesignsida (klicka här för att komma dit)

Kommentarer
Postat av: Karolina

Åååh alltså måste säga det igen, du är SÅ duktig sanna!!

Svar: Åh gulledig! Tack <3
sannas rum

2013-06-24 @ 18:36:41
URL: http://bykarolinaa.blogg.se/
Postat av: Carro - en emo/scene bloggerska

Du är så j*vla duktig! :D Kramisar Carro

2013-06-25 @ 14:51:00
URL: http://quiethell.blogg.se/
Postat av: Aline Palmgren

haha nu har jag ju redan frågat om det där med hur man skulle byta header. Det löste sig, fast sen valde jag en ny design hehe. Men har två frågor, för och främst är: Var kan man byta ut bilden som är i menyn, skulle helst ha en bild på mig där istället för Kim Kardashian :) Sen är det lustigt för det visas bara tre inlägg på bloggen, har bytt till flera inlägg och då funkar det på förhandsvisningen, sen funkar det inte alls. Vet inte hur jag ska göra, skulle uppskatta svar! :D

Svar: Som sagt har jag gjort filmer om hur man ändrar i gratisdesignerna, och hade uppskattat om du ville kolla på dem först. Angående det med hur många inlägg som visas; om det inte fungerar att ändra i koderna så kan jag tyvärr inte hjälpa dig, utan då får du vända dig till blogg.se och be dem kolla om det är nåt som är fel med bloggen i sig. Lycka till!
sannas rum

2013-06-30 @ 01:07:24
URL: http://almps.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0