Min älskling är 30 år gammal



Baby igårnatt när jag gjort födelsedagsfrukost som jag inte kunde hålla mig från att ge honom så fort klockan slagit 12.


Igår var en ganska stressig dag; vi vaknade sent som ett resultat av att vi har vänt på dygnet (dessa himla videoguider som jag försöker stilla min kreativitet med, hehe) båda två under semestern. Därefter tog vi oss till Frölunda Torg för att handla lite för kvällen (och Roberto en del annat också). Jag stötte på Valentina, så vi gick omkring och letade efter nåt till mig att ha på mig.. Hittade typ inget alls, men till slut blev det en klänning från Zoul/MQ. Blev en söt blus därifrån också, som är jättefin på. Ja, så blev det det gamla vanliga också; lite slit- & slängsmink, nåt till håret, torrschampo, nya ballerinas osv. Sånt som man alltid måste förnya, och jag lovar att visa mina inköp senare idag. Vi köpte också lite nya handdukar till badrummet, och en ny tvålpump. Blev en del påsar med Systemetbesök, Party-Landbesök (jag köpte en heliumballong som det stod 3O på & sådana där isfacklor, hihi!) & Hemköpbesök också kan jag säga. Vi kom hem trötta och svettiga och började göra oss i ordning, åt lite och tog varsitt glas bubbel på balkongen.

Vid sju mötte vi upp folk som började komma till Noba, där vi hade bokat bord. Till slut var vi 12 personer i sällskapet, som åt, drack, hade det trevligt och pratade. Jag hoppas verkligen att Roberto uppskattade kvällen. Han fick in drinkar med tomtebloss, efterrätt med mina isfacklor, också fick han sitta vid sin ballong hela kvällen, haha. Vid halv tolv drog vi oss vidare till m2 - Magnus & Magnus, men det var bara fööör mycket folk (jag har fortfarande huvudvärk och är stött över vilken attityd det var på stället...) så vi satte oss och tog sista drinkarna på Lou Lou istället. Jag och Roberto tog en taxi hem vid halv två och somnade ganska så snabbt. Tack alla för en otroligt lyckad kväll, och tack för att ni är underbara vänner, framförallt för Roberto!

Kommentarer
Postat av: jag är inte dum i huvudet! Jag har aspergers syndrom!

grattis till honom:)

2013-07-30 @ 20:24:49
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0