Att stjäla, att vara lat, att vara respektlös



Åh vad jag blir arg, å andras vägnar . Amandah är en superduktig tjej som gjort flera designer för läsare och bloggare att ladda ner hos designadinblogg.se . Jag älskar Amandahs blogg, hon är sjukt duktig och en stor inspirationskälla, anser jag . Därför blir jag så sjukt jävla irriterad när jag ser att människor kopierar hennes designer och plockar bort länken till henne . Det är ett BROTT, och det är respektlöst och patetiskt . Tragiska människor är vad ni är, som inte kan låta henne vara . Det var därför jag plockade bort mina gratisdesigner förra året, men nu ger jag er en ny chans att inte missbruka det, för precis som Amandah så polisanmäler jag alla som tar bort min länk !

Det är så pinsamt att ni ens har mage att skriva att ni gjort designerna själva; det är smutsigt, det är elakt och det är så lågt att jag hoppas att jag aldrig kommer hamna där nere . Man kan hämta inspiration men man kopierar inte . Att byta ut en header, och göra några små ändringar betyder inte att du har gjort designen själv ! Så gör oss alla en tjänst, ni som tycker att detta är ball, gå och gräv ner er . Gå och lägg er, sluta blogga, sluta stjäla eller gör vad ni vill; men sluta förstöra för oss som faktiskt försöker hjälpa dem som vill ha hjälp . Ni förstör för oss, ni förstör för alla andra men mest av allt förstör ni för er själva !

MVH ARG SANNA

Kommentarer
Postat av: Alexandra Ström

Angående kommentarerna på min blogg, kollade hur det såg ut i vanliga internet Explorer & då var det inga problem, men så fort jag klickar upp bloggen i Mozilla så är problemet där. Kan det ha & göra med vilken webbläsare man använder? :)

Svar: Ja, absolut, men jag använder inte IE för jag har Mac, så den är ju gjord i Google Chrome, det är märkligt, men jag ska försöka fixa det så att jag kan göra en bättre version som man kan ladda ner !
sannas rum

2013-01-28 @ 11:06:39
URL: http://tjorven.blo.gg
Postat av: Tasnim

Hear, hear! Blir så LESS. Det värsta, låga och mest pinsamma är dock när någon som själv säljer designer TAR ENS GRAFIK eller hel bloggdesign och använder på sin egen blogg. Hallå? Samtidigt tjatar de sig blåa om deras copyright... blä.

Jag är dock för feg för att polisanmäla, men nu säger jag till och man kan väl anmäla till blogg.se också? Tar de sånt på allvar tro?

Svar: Ja absolut gör blogg.se, de stänger av användaren tills det att de tar bort sakerna, och då kan du aldrig hamna på blogg.se's listor (mest besökta osv) så det tas på allvar, både av blogg.se och av bloggaren . Du vet Hot Gossips ? De flyttade för att jag stängde av dem när de tog bort min länk på en design jag hade gjort . ;P hehe .
sannas rum

2013-01-28 @ 11:55:21
URL: http://www.tasnims.com
Postat av: Nathalie - FOTO&DESIGN

Jag hatar verkligen när folk gör sådant.

Jag specialiserar mig ju väldigt mycket på fansites, och i början var det väldigt unikt. Snacka om att det går mig på nerverna att konstant hitta både koder, ideer och texter som jag känner att jag skapat tidigare. Förstår du?
Jag kan bli helt rasande.

Well, let's just put it like this.
IT SUCKS.

Svar: Ja, absolut kan man bli irriterad över det, man får försöka hålla gräns mellan vad som är stöld och vad som är inspirerat eller vad man ska säga . Tyvärr så är det inte olagligt att ta koder, och det är ju endast stilmallskoder som vi själva kan säga att vi gjort, jag kan ju inte säga att jag har gjort en HTML-kod (om det nu inte är ett script som jag skapat) men det har man ju inte patent på . Däremot när folk stjäl ens hela uppbyggnad, färger, bakgrunder, header osv... Då blir jag arg . En tjej kontaktade mig igår och ville ha hjälp med sin sida, blev så sjukt förbannad när jag såg att hon tagit bort Amandahs länk att jag inte ens kunde vara trevlig .. Pajas som skriver att hon vill bli webbdesign . Lägger till 1 meny extra i en av hennes designer och säger att hon gjort den själv .. TRAGISKT ! Jag delar jättegärna med mig av tips osv, men man blir sjukt arg när folk stjäl .. Sen kan man ju inte hjälpa när man får en beställning och ngn vet hur de vill ha det, men det viktiga är ju att man SKAPAR det själv !
sannas rum

2013-01-28 @ 19:15:05
URL: http://torpenbergs.blogg.se
Postat av: Ditte

Bedrövligt att folk kan vara så elaka och "stjäla" designer.
Ett klart bevis på deras egen okunskap i ämnet och givetvis ren avundsjuka.
Jag blir så arg....(f-b...)
Bra att du tog upp det och kanske kan det nu bli stopp på stjälandet.

2013-01-28 @ 20:47:47
URL: http://akker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0