Tips: Feel Free Apps



Jag vill tipsa er om Feel Free Apps, gratisappar ( men även betalappar ) med olika övningar man kan göra antingen hemma eller på gymmet . Jag har hittat massor av bra tips som jag införlivat i mina träningsprogram . Jag gillar att plocka grejer från olika ställen; youtube, bloggar, appar osv. Och tips från kompisar såklart . Så från dessa appar har jag hittat väldigt många bra övningar för alla muskelsektioner i kroppen . Den visar precis hur man gör också !

För att ladda ner, gå till App Store, sök på Feel Free Apps, och hitta någon av ikonerna ovan . När du sedan har laddat ner en kan du trycka på Relaterade och då får du upp alla . Om du vill ha de som är gratis är det givetvis de som det står Free på .

Kommentarer
Postat av: Elin

sv: ingen orsak :D hoppas du får en fin fortsatt kväll!

Svar: Detsamma :)
sannas rum

2013-02-18 @ 19:02:21
URL: http://bbaraaelin.blogg.se
Postat av: Sara Ekman

Vad bra :)

Svar: Ja, jag tycker att de är grymma!
sannas rum

2013-02-18 @ 19:41:27
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: ▲ Lina | fotoblogg ▲

svar: Tusen tack! :)

2013-02-18 @ 20:03:41
URL: http://linaphoto.blogg.se/
Postat av: Jeanette - En mammas vardag

Vilket kul tips:)

Sv: Så skönt det var att träna igen. Men hjälp vad svårt det ska vara till en början med BodyCombat, jag känner mig verkligen så dum också när jag tappar bort mig en del:) Öva och peppa mig från att inte ge upp är det som får gälla, så det gäller att fortsätta.

Svar: Hahahha, jag ser ut som att jag dansar folkdans när jag är på Body Combat; men det är kul och givande .. Dock på mitt gym går folk in i det liiiiite för mkt - lindar händerna och grejar .. Suck ! Jag har ingen teknik alls, men svettas som en gris, och det är det jag vill :D
sannas rum

2013-02-18 @ 20:15:08
URL: http://jiaslife.blogg.se/
Postat av: Jeanette - En mammas vardag

Sv: Så seriösa är ingen där jag går. Jag svettas som bara den, så självklart ger det mig nåt och pulsen ökar. Man gör så gott man kan. Ikväll var jag på passet med en från mitt jobb som har gått på allt fler pass och hon tipsa mig om att även gå med henne på Box, för och öva lite på tekniken:)

Svar: Absolut, det tkr jag du ska göra ! Vi var på box på mitt gym, det sög tyvärr .. Väldigt riskfylld träning, jag sträckte låret och fick blåmärken av sparkar för att vi inte fick använda rätt utrustning ( på Box slår man ju mer MOT varandra ), fick också problem med min tumme och det vandrade upp i axeln /: Men nu är det lugnt, en vecka senare . Fast förra veckan var hemsk ! Hoppas att ni har en bättre instruktör !!
sannas rum

2013-02-18 @ 20:48:54
URL: http://jiaslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0