Naked juicebar



Idag står städning och bloggdesigning högst på schemat . Vid sju ska jag skutta iväg till gymmet och bli av med all överskottsenergi . Att man inte lärde sig att "skojbråk" alltid slutar med att någon blir skadad på riktigt .. Så jag måste få leka av mig på gymmet och bli riiiiktigt trött känner jag . Har fyra designer att jobba med, men alla är i sluttampen, så det kommer bli kul - alla fyra är dessutom riktigt härliga tjejer som har roliga idéer och det blir således roligt att göra designerna !

Har fixat så att Roberto ska sticka bort till Frölunda Torg och köpa juice till mig från Naked Juicebar ( är inne i en juiceperiod tror jag ) . Så länge ska jag ta tag i städningen här och sedan ska vi jobba fram till sent då gymmet som sagt väntar . Har hoppat i mina underbara Yoga Pants från VS och tänkte att jag kan visa er de fina, nya träningskläderna som jag köpte på H&M igår i nästa inlägg, vad tror ni om det ?

Kommentarer
Postat av: rebecca

riktigt nyfiken på yoga pantsen! :)

Svar: Åh, jag ska visa dem snart :) Under vecka tänkte jag !
sannas rum

2013-02-24 @ 14:11:25
URL: http://rockslampa.blogg.se
Postat av: rebecca

Jag håller mig uppdaterad :) har du förresten fått upp hela sminkbordet? Hade varit kul att se det också. Om du inte redan har visat det kanske ^^,

Svar: Nej tyvärr inte hela, jag har inte fått upp spegeln och lamporna ännu, vi har betongväggar så pappa måste komma hit och borra lite ;D sånt lämnar jag gärna till honom så att det blir ordentligt gjort istället för en krossad spegel och sju års olycka, hehehehe ;P
sannas rum

2013-02-24 @ 15:19:35
URL: http://rockslampa.blogg.se
Postat av: rebecca

HAHA! Fy vad jag känner igen mig! När jag bodde i lägenhet innan jag träffade Fredrik så hade vi bara betong & söndersmulande gipsväggar. Jag fick sätta upp mina hästbilder med hätfmassa eller nålar som drog sönder tapeten. Så jag förstår dig! :) Men är så inrednings-inspirationssökande nu så du anar inte! Haha.

Svar: Hehehehhe ;P ja det kmr väl upp så fort pappa har vart här, men han är utomlands nu här över helgen, så det blir nog nästa vecka hoppas jag :) hihi . Nu ska jag laga lite middag här ;D ha en bra kväll Rebecca !
sannas rum

2013-02-24 @ 16:20:39
URL: http://rockslampa.blogg.se
Postat av: annelie

Men vilka härliga färger på drinkarna! Ser nästan overkligt ut! Haha :)

2013-02-24 @ 16:58:04
URL: http://recently.se
Postat av: Peppbloggen

Sv; ja det är också bra!! bra tips :D

2013-02-24 @ 17:13:51
URL: http://peppningsbloggen.blogg.se
Postat av: rebecca

Då önskar jag han lycka till, sådär i förväg :P haha. Detsamma, Sanna! ^^

2013-02-24 @ 19:05:28
URL: http://rockslampa.blogg.se
Postat av: linnea

NAJS!

2013-02-25 @ 18:03:31
URL: http://linneaforsell.blogg.se
Postat av: Clararingqvist

Ser gott ut!

2013-02-28 @ 21:44:13
URL: http://clararingqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0