Omställning



När man är ensam hemma får man äta vad man vill till middag, ikväll blev det omelett med grön paprika och svamp, samt en skål avokado till det!


Att börja jobba igen efter semestern var en ordentlig omställning, från att ha varit uppe och kodat och gjort videos till ungefär klockan fyra varje morgon, så går jag nu och lägger mig endast ett par timmar efter att jag kommit hem från jobbet. Som vanligt alltså. Längtar tills skolan börjar, då kommer jag ha möjlighet att blogga så mycket mer. Dessutom har jag fått in inte mindre än fem designbeställningar bara den senaste veckan, vilket är himla roligt. Håller även på med en hemsida för en kompis nya företag, så jag jobbar för fullt efter hemkomst!

Därav är det lite tystnad här, men jag har några videos på g och en massa inlägg som jag ska lägga upp så fort jag får lite ledig tid. Imorgon ska jag träffa min underbara vän Anna för middag på indisk restaurang och sedan bio. Så mysigt! Roberto är i Krakow med jobbet och har det gott, så jag är hemma och tar det lugnt. Jobbar och sliter.

Nu ska jag dock fortsätta med designerna här!
Om jag kan koncentrera mig... det dånar av musik från Way Out West rakt in i mitt sovrum.

Kommentarer
Postat av: Ditte

Jag gillar också att då och då vara ensam hemma och "köra mitt eget race." Men bara ett par dagar i taget...
Kul att du fått flera designuppdrag! Men slit inte ut dig! Vet ju att du lägger mycket tid på dem! Kanske snart dags att ta betalt för tiden du lägger ner på dem....

Svar: Hihi, jag vet, kommer säkerligen att ta mer betalt när jag väl har min utbildning i ryggen :) Håller med dig om ett par dgr i taget, han åkte imorse och kommer hem på lördag, så det passar mig bra, ett par dgr bara. Fast det är jobbigt och ovant att sova ensam kan jag tycka!
sannas rum

2013-08-08 @ 22:09:32
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Aroundimages.se

Mums vad gott det ser ut :) Blev riktigt sugen på avokado nu..

2013-08-09 @ 18:22:46
URL: http://aroundimages.se
Postat av: Olivia Magnusson

Mums :D

sv: hihi,jaa undebrart! :D
kramis♥

2013-08-10 @ 13:00:18
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0